Baysal Harcırahlarını Şampiyonlara Dağıttı

Kick Boks Adana İl Temsilcisi Şehmus Baysal, Kick Boks Federasyonunun maçlarda görevlendirirken verdiği harcırahı, harcamak yerine sporcularına dağıtttı.

Baysal, yaptığı açıklamada, seçilmiş ve atanmışların şampiyon sporculara destek olmaları durumunda daha büyük başarılara imza atılacağını belirterek, “Diğer illerde şampiyonlar milli takım dönüşü veya Dünya Şampiyonası sonrasında havaalanında omuzlarda karşılanıyor, imreniyoruz. Aynı ilgiyi bizim sporcularımız da hak ediyor diye düşünüyorum.3 Dünya Şampiyonluğu ile 10 Türkiye Şampiyonluğu elde eden başarılı sporcularımıza prim olarak harcırahımızı dağıttık. Şampiyona öncesinde şampiyonluk sözü veren sporcularıma bende söz verdim. Bundan sonra aldığım tüm harcırahları başarılı sporcularımıza dağıtacağım. Bize her zaman destek olan Federasyon Başkanımız Sayın Salim Kayıcı’ya, sporcularıma, antrenörlerime ve ailelerine teşekkür ediyorum” dedi.

Dünya şampiyonları ve Türkiye şampiyonları aldıkları prim sonrası yaptıkları açıklamada, "İl temsilcimize jestinden dolayı teşekkür ediyoruz. Daha başarılı olabilmek için az uyuyup çok çalışacağız” dediler.

Kaynak: İHA