AEÜ Rektörü Karakaya, Sporculara Başarılar Diledi

Ahi Evran Üniversitesi (AEÜ) Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, grup müsabakalarına katılacak olan boks ve hentbol takımlarına başarı diledi.

Üniversiteden yapılan yazılı açıklamaya göre, Rektör Karakaya, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu salonunda antreman yapan boks ve hentbol takımları öğrencilerini ziyaret etti.

Öğrencilerden, Ahi Evran Üniversitesinin adını dünya çapında duyuracak başarılar almasını beklediğini dile getiren Karakaya, şampiyonalarda derece elde eden boks takımı ve 2. lige yükselmek için Bolu’da yapılacak yükselme grubu maçına katılacak olan hentbol takımı sporcularıyla tek tek ilgilendi.

Karakaya, 'Kasım ayında Dünya Şampiyonasına katılacak olan erkek boksör takımı ile ilerleyen aylarda Avrupa Şampiyonasına katılacak olan bayan boksör takımına her türlü desteği vereceğiz. Hentbol takımımızın önce 2. lige sonrada 1. lige çıkmalarını bekliyoruz. Müsabakalara katılacak sporcuların Ahi Evran Üniversitesini en iyi şekilde temsil edeceklerine de inanıyoruz.' diye konuştu.

Ziyarete, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Kurt, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Mahmut Erbey, İdari Menajer Yrd. Doç. Dr. Kazım Kaya'da hazır bulundu.

Kaynak: AA