Voleybolda Anlamlı İş Birliği

Türkiye Voleybol Federasyonu ile Okyanus Koleji arasında 2020 yılına kadar sürecek iş birliği anlaşması imzalandı.

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) ile Okyanus Koleji arasında Fabrika Voleybol Projesi kapsamında iş birliği anlaşması yapıldı.

Okyanus Koleji Kemerburgaz Kampüsü'nde düzenlenen imza törenine Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Özkan Mutlugil, Okyanus Kolejleri Genel Müdürü Lokman Demiray, TVF ve Okyanus Koleji yönetim kurulu üyeleri, voleybol fabrika ve okyanus koleji sporcuları katıldı.

TVF ile Okyanus Koleji arasında yapılan anlaşmayla 2020 yılına kadar voleybolda başarılı olan sporculara tam burslu eğitim verilecek. Anlaşmayla gençlerin kötü alışkanlıklardan korunması, beden ve ruh sağlıklarının gelişmesi ile voleybol sporunun geniş kitlelere yayılması hedefleniyor.

İmza töreninde açıklamalarda bulunan TVF Başkanı Özkan Mutlugil, her anlamda başarılı voleybolcular yetiştirmeyi amaçladıklarını belirterek, şu ifadeleri kullandı:

'Federasyon olarak önümüzdeki dönemde milli sporcularımızın üst düzey eğitim alması konusunda ciddi atılım içerisindeyiz. İyi eğitimli, lisan bilen sporcuların performans sporcusu olma yolunda avantaj elde ettiğine inanıyoruz. Okyanus Kolejleri ile beraber yeni bir döneme giriyoruz. Onlar ihtisas sahibi oldukları genel eğitim konusunda bize destek olacaklar, biz de teknik kadrolarımızla öğrencilerin üst seviyede voleybol eğitimi almalarını destekleyeceğiz.'

Okyanus Kolejleri Genel Müdürü Lokman Demiray ise spora verdikleri desteğin her zaman ön planda olduğunu vurgulayarak, 'Sayın başkan verdiği destekle bizi onurlandırdı. Biz, voleybol ve genel eğitimi daha kurumsal ve profesyonel şekilde ileriye götüreceğimiz ölçüde elimizden geleni yaparak ulusal ve uluslararası alanda kazanılacak olan başarılarda katkı sahibi olmak istiyoruz.' diye konuştu.

Anlaşma sonrasında TVF Başkanı Özkan Mutlugil, Okyanus Kolejleri Genel Müdürü Lokman Demiray'a günün anısına milli takım forması hediye ederken, Lokman Demirel ise Özkan Mutlugil'e plaket takdim etti.

Kaynak: AA