Voleybol Takımı İlk Hazırlık Maçında Kapadokyaspor'u Ağırlıyor

Kayseri’yi Türkiye Erkekler Voleybol 1. Liginde temsil edecek olan Melikgazi Belediyespor,16 Ekim tarihinde başlayacak lig öncesi hazırlıklarını sürdürüyor. Temsilcimiz ilk hazırlık maçında 25 Eylül Pazar günü Nevşehir Kapadokyaspor ile karşılaşacak.

Antrenör Fuat Kalay nezaretinde hazırlıklarını Atatürk Spor Salonu ve Keykubat Spor Tesislerinde günde tek idman yaparak sürdüren temsilcimizde özellikle genç oyuncuların antrenmanlardaki hırsı ve istekli olmaları hem teknik heyeti hem de yönetimi sevindiriyor.

Kulüp Başkanı Serdar Öztürk, “Voleybol takımımız yavaş yavaş şekillenmeye başlıyor. Bu sezon 20 yaş ortalaması ile ligin en genç takım olarak mücadele edeceğiz. Genç olmamız ilk başta dezavantaj gibi gözükse de takımımız çok çalışarak, başarmayı çok isteyen sporculardan kurulu bir ekip olduğu için avantaja dönüştüreceğimizden hiç şüphem yok. Ben takımımıza inanıyor ve güveniyorum. Lig öncesi hazırlık maçları oynayarak turnuvalara katılacağız. Pazar günü takımımızın kendisini görmesi açısından son derece önemli bir hazırlık maçı yapacağız. Kapadokyaspor 3. Ligde mücadele eden bir ekip, ancak güçlü bir kadroya sahip. Oynayacağımız bu hazırlık maçında teknik heyetimiz takımımızı daha iyi görme ve eksikliklere tespit etme imkanı bulacak. Yapılacak tespitler sonucunda da 16 Ekim’e kadar varsa eksiklerimiz onları gidererek lige fırtına gibi girmek istiyoruz.” dedi.

Melikgazi Belediyespor-Nevşehir Kapadokyaspor karşılaşması 25 Eylül 2016 Pazar günü Saat 13:00’de Atatürk Spor Salonu’nda oynanacak.

Kaynak: İHA