Sitespor'da Çolak Dönemi

Tekirdağ Süper Amatör Lig ekiplerinden Kapaklı Sitespor’da yeni teknik direktör belli oldu. Soner Çelik ile yollarını ayıran Kapaklı Sitespor, teknik direktörlük görevine genç antrenör Vedat Çolak’ı getirdi.

Kapaklı Sitespor’da Soner Çelik’in istifası ile ortaya çıkan teknik direktör krizi, genç antrenör Vedat Çolak ile yapılan anlaşma sayesinde sona erdi. Futbolculuk döneminde Fenerbahçe alt yapısında yetişen ve ardından Erzincanspor ile profesyonelliğe adım atan Vedat Çolak, yaşadığı sakatlık sebebiyle profesyonel futbol yaşantısına veda etti. Çeşitli kulüp ve futbol okullarında antrenörlük yapan Vedat Çolak, 2016-2017 futbol sezonunda Kapkalı Sitespor’da görev yapacak. Taraflar arasında Kapaklı Stadı’nda sözleşme imzalandı.

Vedat Çolak’ın A Takım teknik direktörlüğü ve altyapı koordinatörlüğü görevine getirildiğini belirten Sitespor Kulübü Başkanı Ersan Yalçın Karamehmetoğlu, “Vedat hocamız genç ve teknik donanım olarak bilgili biri. Kendisi ile her konuda anlaştık ve Sitespor’u hak ettiği başarılara taşıyacağına yürekten inanıyoruz. Hocamız kulübümüzün A Takım Teknik Direktörlüğü ve Altyapı Koordinatörlüğü görevini üstlenecek. Genç olması nedeniyle futbolcularımızla iyi anlaşacağına inanıyoruz” dedi.

Kaynak: İHA