Serik Belediyespor Sezonu Yeni Tesislerinde Kurban Keserek Açtı

Serik Belediyespor Kulübü 2016-2017 sezonunu Kadriye Beach Park’ta bulunan yeni tesislerinde kurban keserek açtı. AK Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani,Kulüp Başkanı Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık, Belediye Başkan Yardımcıları Yusuf Kaya, Mustafa Taşkaya, Bünyamin Okudan, meclis üyeleri, Belediye Spor İşleri Müdürü Engin Ak, Kulüp Müdürü Halil Kirli, birim müdürleri ve personelleri, Serik Belediyespor Asbaşkanı Salih Karakaya, kulüp yöneticileri, futbolcular, başpehlivanlarında hazır bulunduğu açılışa AK parti İlçe Başkanı Hasan Kozan, Serik Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mevlüt Özen, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Bayar Savran, Pazarcılar Odası Başkanı Erdal Çam da katıldı.

AK Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani , Serik’in her alanda geliştiğini ve güzel hizmetler yapıldığına değinerek, “Serik Belediyespor tesislerinin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Sporcular için tesis çok önemlidir. İnşallah spor tesislerinin sayıları artarak devam eder. Serik Antalya’nın en dinamik ilçelerinden bir tanesidir. Her geçen gün Serik’te gelişmeler görüyoruz. Serik sporda tarımda turizmde ün yapmış ilçedir. İnşallah Serik güreşte olduğu gibi futbolda da aynı başarıyı yakalar. Serik’in 3. Lige yükselmesini temenni ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından çim saha içinde açılış kurdelesi kesildi ve ardından da Serik Müftü Vekili Mustafa Güner’in okuduğu dualarla kurban kesildi. Kurban kesiminin ardından Kulüp ve Belediye Başkanı Ramazan Çalık futbolcularla top paslaştı ve penaltı atışı yaptı. Açılışın sonunda futbolcular Teknik Direktör Niyazi Kart, futbolcular ve yöneticiler 2016-2017 sezonu hatıra fotoğrafı çektirdi. (ST)

Kaynak: İHA