Özköylü Açıklaması 'Turu Geçtiğimiz İçin Mutluyum'

Sivasspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, Tire 1922 maçı sonrası yaptığı açıklamada, "Her şeye rağmen turu geçtiğimiz için mutluyum. Artık önümüze bakacağız. Gaziantep Büyükşehir Belediye maçına konsantre olmaya başlayacağız" dedi.

Ziraat Türkiye Kupası 2. turunda sahasında Tire 1922 takımını 3-1 mağlup ederek kupada bir üst tura yükselen Sivasspor’da müsabaka sonrası Teknik Direktör Osman Özköylü karşılaşmayı değerlendirdi. Ahmet Cebe’nin basit ve komik bir kırmızı kart gördüğünü belirten Özköylü, "30 dakika doğal olarak rakip golü bulduktan sonra artık bütün riskleri alan bir takım takımla oynuyorsunuz, eksik kalmak iyi bir durum değil. Eksik kaldıktan bir 10-15 dakika sıkıntı yaşadık, rakip penaltı kaçırdı, pozisyonlara girdi. Son bölümde 10 dakika hızlarını durdurduk. Son 10 dakika top bizde kaldı pozisyonlar kaçırdık. Neticesinde turu geçen taraf olduk. Takımın çok daha iyi olmasını istiyordum, bekliyordum. Oyun içinde başka yapacağımız hamleler vardı. Ama mecbur kaldığımız hamlelere gittik. Artık bu maçı unutacağız. Tire takımını tebrik ediyorum. Genç takım iyi mücadele ettiler, iyi işler çıkardılar. Biz ilk yarı iyiydik, ikinci yarı kırmızı karttan sonra bazı şeyler istediğimiz gibi gitmedi. Her şeye rağmen turu geçtiğimiz için mutluyum. Artık önümüze bakacağız Antep Büyükşehir Belediye maçına konsantre olmaya başlayacağız" dedi.

Hasan Kabze’nin performansını değerlendiren Özköylü, "Belki 11’e 11 oynansaydı Hasan da daha rahat edecekti. Çünkü daha çok mücadele etmek zorunda kaldı. Daha az topla buluştu. Her şeye rağmen topla buluştuğu noktalarda iyi işler yaptı" diye konuştu.

Kupadaki hedefin oynamayan oyuncuları oynatmak olduğunu söyleyen Özköylü, gruplara kalarak diğer turlara geçmek istediklerini belirtti.

Kaynak: İHA