Gençlerbirliği'nde Kardemir Karabükspor Maçı Hazırlıkları

Başkent ekibinde Politevic 2 hafta forma giyemeyecek.

Gençlerbirliği, Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında sahasında oynayacağı Kardemir Karabükspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nde, teknik direktör İbrahim Üzülmez yönetiminde yapılan antrenman yaklaşık 2 saat sürdü. İdmana koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan kırmızı-siyahlı futbolcular, koordinasyon, çabukluk ve şut çalıştı. Başkent ekibinin antrenmanı, dar alanda oynanan çift kale maçla sona erdi. İdmanın ardından yeni transfer Vedat Muric, Ahmet Oğuz'un yaptığı ortalara gol vuruşu çalıştı.

Ahmet Çalık'ın kendisini iyi hissetmediği için yarıda bıraktığı antrenmana tedavilerine devam edilen Ferhat Görgülü ve Sergey Politevic katılmadı. Kasığından sakatlanan Ferhat Görgülü'nün 3 hafta, sağ arka üst adale zarında kanama ve ödem tespit edilen Politevic'in ise 2 hafta takımdaki yerini alamayacağı, kaptan Ahmet Çalık'ın ise yarın yapılacak idmana çıkacağı bildirildi.

Kırmızı-siyahlılar, 25 Eylül Pazar günü Ankara 19 Mayıs Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak Kardemir Karabükspor maçının hazırlıklarına yarın yapacağı çalışmayla devam edecek.

Kaynak: AA