Eskişehirspor Lige Döndü

Proje, İktisadi İşletme ve Eskişehirspor Vakfı Sorumlu As Başkanı Murat Kahya, Ümraniyespor’u yenerek zirveye giden yolda bir adım daha atmak istediklerini söyledi.

Eskişehirspor’un Ümraniyespor ile karşılaşacağı maç hakkında değerlendirmelerde bulunan As Başkan Murat Kahya, sezonun tek hedefinin şampiyonluk olduğunu söyledi.

Kadroda önemli oyunculara sahip olduklarını ifade eden Kahya, “Eskişehirspor için bu yolun sonu belli Süper Lig. Kadro yapımız gerçekten çok iyi. Her an her şeyi yapabilecek bir ekibiz. Yıldızlar ve yetenekli oyuncuların oluşu bunun yanında da herkes tarafından favori olarak gösterilmemiz rakipler içinde özel motivasyon sağlıyor. Ancak her takımı yenebilecek güçteyiz. Pazar günü İstanbul’da kazanmak için hakemin son düdüğüne kadar mücadele edeceğiz. Alpay hocamız öğrencileri ile baş başa çalışıyor. Başkanımız Halil Ünal gerçekten gece gündüz mesai harcıyor. Emin olun çoğu zaman evine bile gitmiyor. Ya takımın yanında ya da kaynak arayışı için yollarda oluyor. Bu zorlu mücadelemizde en çok ihtiyacımız olan şey şehrin desteğini hissetmek. Kötü gün diye bir şey varsa işte o gün, bugün. İş adamlarımız, önde gelenlerimiz kulübün arkasında olmalı. Taraftarlarımız iç sahadaki cezadan dolayı Eskişehirspor’u çok özledi. Ama az bir zaman sonra inşallah sevenler kavuşacak. Futbolcularımız gibi bizde sabırsızlıkla stadyumumuzda 12’inci adamımızla buluşacağımız günü bekliyoruz. Deplasmanlar için söylenecek çok söz yok. Kimse kusura bakmasın ama her deplasmanda ev sahibi gibiyiz. Ümraniye’yi yenerek zirveye giden yolda bir adım daha atmak istiyoruz” diye konuştu.

Kaynak: İHA