Eskişehir Hentbol Antrenörü Sarpaş Açıklaması

'Oyuncularıma inanıyor ve güveniyorum, Uşak'tan galibiyetle döneceğiz'.

Bayanlar Hentbol Süper Lig'in 3. haftasında 25 Eylül Pazar günü deplasmanda Genç Uşakspor ile karşılaşacak Eskişehir Hentbol, çalışmalarını sürdürüyor.

Porsuk Spor Salonu'nda antrenmanlarına devam eden takımın antrenörü Sertan Sarpaş, yaptığı açıklamada, Genç Uşakspor ile deplasmanda zorlu bir mücadeleye çıkacaklarını bildirdi.

Takımımın bu maçı kazanacak güce sahip olduğunu dile getiren Sarpaş, şunları kaydetti:

'Kötü bir fikstürle lige başladık ve ilk iki maçımızı da kaybettik. Yaş ortalaması çok düşük olan bir takım ile mücadele ediyoruz. Ben oyuncularıma inanıyor ve güveniyorum, Uşak'tan galibiyetle döneceğiz. Ayrıca Hırvat Maja Koznjak ile her konuda anlaştık. Lisansı yetişirse Uşak maçında oynatmak istiyoruz. Makedonya Milli Takımı'nda da görev alan Zorica Mihajlova'yı Malaga takımından transfer ettik. Evrak problemleri çözülür çözülmez maçlara çıkabilecek. Amacımız küme düşme potasından olabildiğince uzaklaşmak ve ligde tecrübe kazanmak.'

- 'Bu maçı kazanacak güce sahip bir takımız'

Oyunculardan Najiba Ahmadi ise Genç Uşakspor maçını kazanacaklarına inandığını belirterek, 'Bayanlar Hentbol Süper Lig'de her maç oldukça zordur. Genç Uşakspor maçı da bizim için kolay geçmeyecek. Mücadelesi yüksek bir karşılaşmaya çıkacağımızı biliyoruz. Çok iyi hazırlanıyoruz. Bu maçı kazanacak güce sahip bir takımız. Galibiyet için yapmamız gereken her şeyi yapacağız.' ifadelerini kullandı.

Eskişehir Hentbol, 25 Eylül Pazar günü saat 14.00'te deplasmanda Genç Uşakspor ile karşılaşacak.

Kaynak: AA