Eskişehir Basket, Federasyon Kupası'nın En Skorer Takımı

Antalya’nın ev sahipliğinde düzenlenen Federasyon Kupası C Grubu’nda mücadele eden Eskişehir Basket, aldığı tek galibiyetle grupta 3. sırada yer alırken, şimdiye kadar attığı toplam 183 sayıyla dikkatleri üzerine çekti.

Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından bu yıl Antalya’da düzenlenen Türkiye Basketbol Ligi Federasyon Kupası 1. tur müsabakalarında C grubunda yer alan Eskişehir Basket, dün kazandığı Türk Telekom karşılaşmasının ardından 3 puanla grupta 3’üncü sırada yer alıyor. İlk karşılaşmasında Bursaspor Durmazlar’a 77-75 mağlup olan Kırmızı Siyahlılar, ikinci mücadelesinde ise Türk Telekom’a 38 sayı fark atarak maçı 108- 70 kazanmıştı. Grupta bugün 3’üncü karşılaşmasına çıkacak olan Eskişehir temsilcisi, saat 18.30’da Antalya Atatürk Spor Salonu’nda Düzce Belediye ile mücadele edecek. Gruplarında 5 maça çıkacak olan takımlardan ilk 2 sırayı alan ekipler ve en iyi üçüncü takım, bir üst tura yükselme şansını elde edecek.

Eskişehir Basket kupada en skorer takım

Federasyon Kupası C grubunda mücadele eden Eskişehir Basket, oynadığı iki maçta tek galibiyet elde ederken, toplamda attığı 183 sayıyla kupanın en fazla sayı üreten takımı olarak dikkatleri üzerine çekti. Dün oynanan Türk Telekom karşılaşmasında 108 sayı atan Eskişehir temsilcisi, 18 takımın yer aldığı kupada hem kendi grubunda hem de diğer gruplarda en çok sayı üreten takım durumunda. Kırmızı-siyahlılarda son oynanan Türk Telekom mücadelesinde dört oyuncu çift rakamlı skora ulaşmıştı.

Öte yandan, Antalya’da devam eden Federasyon Kupası’nda mücadele eden Eskişehir Basket’in karşılaşmalarını sporseverler ES TV ekranlarından canlı olarak takip edebilecekler.

Kaynak: İHA