Yeşilyurt Belediyesporlu Futbolcular Şampiyonluğa İnanıyor

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2. Grup takımlarından Malatya Yeşilyurt Belediyespor'da futbolcular şampiyonluğa inanıyor.

Yeni sezona şampiyonluk parolasıyla hazırlanan Malatya ekibi, iddiası doğrultusunda transferler yaparak, kadrosunu güçlendirdi.

Sezon öncesi takıma katılan defans oyuncusu Ziya İstek ile forvet oyuncusu Erdal Küçükkara, Yeşiltepe 3 nolu sahada gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Defans oyuncusu İstek, yeni sezonun herkes için hayırlı olması ve iyi geçmesi temennisinde bulundu.

Hedefi olan bir kulübe geldiği için mutlu olduğunu belirten İstek, Yeşilyurt Belediyespor'u hedefine taşımak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

İstek, iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini anlatarak, 'Hedefi olan bir kulübüz, bu doğrultuda da yeni sezona en iyi şekilde hazırlandık. Lig haftasına girdik. Takım olarak hazır durumdayız. Sezona istediğimiz gibi başlayıp, grubu hedeflenen yerde tamamlamak istiyoruz.' dedi.

Forvet oyuncusu Erdal Küçükkara ise, iyi bir hazırlık kampı döneminin ardından lig haftasına girdiklerini ve Tunceli ekibi 62 Pertek Spor ile oynayacakları karşılaşmanın hazırlıklarını yoğun tempoda sürdürdüklerini ifade etti.

Şampiyonluk hedefi doğrultusunda iyi bir kadro oluşturulduğunu bildiren Küçükkara, 'Bunu sahaya da en iyi şekilde yansıtacağız. Sezona da hazırız. Hedef belli, futbolcuların ne istedikleri belli. Takım olarak ilk maça konsantre olduk. Sezona iyi başladıktan sonra inşallah gerisi de gelecektir.' değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA