TSYD'den Eğitim Semineri

Türkiye Spor Yazarları Derneği Adana Şubesi’nin geleneksel olarak düzenlediği eğitim semineri Türkiye Spor Yazarları Derneği Adana Şubesi Nihat Geven Tesisleri’nde yapıldı.

TSYD Adana Şube Başkanı Adnan Poyraz, seminerin açılış konuşmasında 15 Temmuz’da yaşanan darbe girişiminde yaşamını yitiren şehitlere rahmet dilerken, gazilerimize de acil şifalar diledi. Tüm şehitler için bir dakikalık saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından konuşan Başkan Poyraz, “Semineri geleneksel olarak düzenliyoruz. Tüm amacımız, özellikle genç meslektaşlarımıza değişen oyun kurallarının aktarılmasını sağlamak. Bize katkı veren başta Futbol Federasyonu ve seminere konuşmacı olarak katılan eğitimci Mustafa Kürşat Uçar’a teşekkür ediyorum" dedi.

TSYD Adana Şubesinin geleneksel olarak düzenlediği eğitim seminerinin oldukça yararlı geçtiğine dikkat çeken Eğitimci Mustafa Kürşat Uçar da, böylesine anlamlı bir görevi üstlendikleri gerekçesiyle TSYD yönetimine teşekkür ederken, katılımcılara değişen oyun kurallarını tek tek anlattı. Eğitimin, çok önemli olduğunu ifade eden Uçar, yeni futbol sezonunda önemli değişikliklerin olduğunu belirtirken, tüm spor kulüplerine de başarılar diledi.

Hakemlerin de birer insan olduğunun unutulmaması gerektiğini kaydeden Uçar, “Hatalar da olabilir. Ama, hataları en az seviyeye indirmek için yoğun çabalar harcanıyor. Değişen oyun kurallarını ne kadar iyi öğrenirsek o kadar az hata yapılır” diye konuştu.

TSYD Adana Şube Başkanı Adnan Poyraz, seminerin ardından Uçar’a günün anısına plaket verdi.

Kaynak: İHA