Tokat Belediye Plevnespor Kulübü Asbaşkanı Yiğit Açıklaması

'Hocamızın isteği doğrultusunda, bütçemiz el verdiğince transfer yaptık. İyi bir takım oluşturduk'

Voleybol Efeler Ligi ekiplerinden Tokat Belediye Plevnespor'un asbaşkanı İsmet Yiğit, antrenörlerinin isteği doğrultusunda, bütçeleri el verdiğince transfer yaptıklarını ve iyi bir takım oluşturduklarını söyledi.

Yiğit, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yeni sezon hazırlıklarına yaklaşık 2 ay önce Tokat'ta başladıklarını hatırlattı.

Hazırlıklarına Tokat'ta devam ettiklerini anlatan Yiğit, 'Hazırlıklarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Günde çift antrenmanla hazırlanıyoruz. Sabah kondisyon, akşam ise salonda idman yapıyoruz. Oyuncularımızın çalışma isteklerinden memnunuz. Hocamız Aykut Lale takımımızı iyi çalıştırıyor.' dedi.

Sezon öncesi bütçelerine göre bir takım oluşturduklarını dile getiren Yiğit, şunları kaydetti:

'Hocamızın isteği doğrultusunda, bütçemiz el verdiğince transfer yaptık. İyi bir takım oluşturduk. Takımımız yaklaşık 2 aydır çalışıyor. Yeni sezon için en iyi biçimde hazırlıklarımıza devam ediyoruz. Zor bir sezon olacak. Ligde güçlü takımlar var. Yabancı oyuncularımızdan Markus Pop, 17 Eylül'de Tokat'a gelerek çalışmalara katılmaya başladı. Sezon başlayana kadar hazır hale geleceğiz.'

Kaynak: AA