Sivas Demirspor Sporcusu Aydın Gençler Balkan Tekvando Şampiyonası'na Katılacak

Sivas Demirspor Kulübü’nün milli sporcusu Hilal Aydın Gençler Balkan Tekvando Şampiyonası’na katılacak.

Bulgaristan’ın başkenti Sofya’da 22-24 Eylül 2016 tarihlerinde yapılacak şampiyonada Türkiye’yi temsil edecek milli tekvandocu Hilal Aydın, Sivas Demirspor Kulübü Başkanı ve TÜDEMSAŞ Genel Müdürü Yıldıray Koçarslan’ı makamında ziyaret etti.

Tekvandoya Sivas Demirspor Kulübünde başlayan ve milli takıma yükselen Aydın’a başarı dileyen Koçarslan, kendisinden altın madalya beklediklerini belirtti.

Sivas Demirspor Kulübünün çeşitli branşlarda çocuk, genç ve büyükler kategorisinde 600’ün üzerinde sporcusuyla faaliyetlerine devam ettiğini aktaran Koçarslan, özellikle güreş ve tekvandoda Sivas’ın altyapısını oluşturduklarını aktardı.

Milli takımlara sporcu göndermenin mutluluğunu yaşadıklarını vurgulayan Koçarslan, "Hilal Aydın kardeşimizin bizi Bulgaristan’da en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyorum. Kendisine ve antrenörlerine emeklerinden ve başarılarından dolayı teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Milli sporcu Hilal Aydın ise şampiyonada Türkiye’yi ve Sivas Demirspor Kulübünü en iyi şekilde temsil edeceğini belirtti.

Ziyarete Hilal Aydın’ın antrenörü Erkan Onay ve kulüp yöneticisi Atanur Karadağ da katıldı.

Kaynak: İHA