Aksaray Belediyespor Sivas Demirspor Maçına Hazırlanıyor

Bölgesel Amatör Ligde bu sezon 6. Grupta Aksaray’ı temsil edecek olan Aksaray Belediyespor, Pazar günü deplasmanda Sivas Demirspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına Dağılgan 4 Nolu sahada yaptığı çalışma ile devam ediyor.

Futbol Şube Sorumlusu Veli Özkaraca’nın da izlediği antrenmandan önce teknik direktör Ufuk Uysal saha ortasında futbolcularla kısa bir toplantı yaptı. Toplantıda Sivas Demirspor maçının öneminden bahseden Uysal, takımın önce düz koşu, ardından takımı 3 gruba ayırarak 5’e 2 tek top çalışması ve daha sonra da taktiksel çalışma yaptırdı.

Sivas Demirspor ile deplasmanda oynanacak ilk maç öncesinde açıklamada bulunan Teknik Direktör Ufuk Uysal, “Yeni transferlerimiz takıma katıldı ancak hazır değiller. Onlar hazır hale gelinceye kadar antrenman yaptıracağız. Bir iki eksiğimiz kaldı onları da tamamlayacağız inşallah, Sivas Demirspor maçına elimizdeki hazır oyuncularla gideceğiz. Hedefimiz de oradan 3 puan alıp gelmektir” dedi.

Kupada Nevşehirspor’a 2-0 mağlup olarak elenmesini de değerlendiren Uysal, “Biz düşündüğümüzün çok daha altında futbol oynadık ancak, takım olarak çok ta kötü değildik. Baktığımızda istatistik olarak top bizde kalmıştır. Özellikle ikinci yarı oyunun hakimi bizdik. Ama bizim düşündüğümüz oyun asla değildi. Bunda hakemin yanlı kararları da oyuncularımızın motivasyonunu bozdu diyebilirim. Ama buna sığınmayacağız. Biz çalışmalarımıza devam ediyoruz. Topun daha fazla bizde kalıp daha fazla iş yapmamız gerekiyor. Nevşehirspor maçını değerlendirmemiz gerekirken maçın hakemini ve 3-4 tane performansı düşük oyuncumuzu değerlendirmemiz gerekiyor. Bu oyuncular beklentilerimizin altında idiler. İnşallah lig genelinde üstün performans gösterip, sıkıntıları atlatacağız. Takımımıza İsmail Demir, Ersin ve Tunahan Aydın katıldı.

Uğur ve Ömer daha önceden katılmıştı. Takıma bir stoper ihtiyacımız var diye gözüküyor. Muhtemelen bir stoper daha alırsak en azından devre arasına kadar transferi tamamlamış oluruz. Sivas Demirspor takımının Nevşehir de bir hazırlık maçını izledik. Notlarımızı aldık. Sonuçta BAL’da takımlar mücadele anlamında birbirine yakın, o gün üstün performans sergileyen takım kazanacaktır. Biz takımımıza ve arkadaşlarımıza güveniyoruz. Kamptan bu yana iyi çalıştık. Oradan çok iyi skorla geleceğimize inanıyor ve düşünüyorum. Muhtemelen 3 puanla geleceğiz ve bir sıkıntı yaşamayacağız” dedi.

Kaynak: İHA