Yetenekli Aşçılar Bu Yarışmada Buluşacak

Türkiye Aşçılar Federasyonuna bağlı olan Eskişehir Aşçılar Derneğinin düzenlemiş olduğu 4’üncü Pişmiş Toprak Kaplarda Yemek Yarışması 24-25 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Eskişehir’in ev sahipliği yapacağı ziyafete 15 ilden 50 aşçı katılacak. Şehrimizi ise 10 ile 15 aşçının temsil edeceği 2 günlük dev organizasyon sonunda en iyi aşçılar ödüllerini alacak. Şehrin yakından tanıdığı isim olan ve Türkiye Aşçılar Federasyonu Gençlik Kolları Başkanı Yılmaz Korkmaz, zorlu yarışma ile ilgili olarak, “Bu yarışma şehrimiz için çok önemli bir yer teşkil ediyor. Böyle bir organizasyona ev sahipliği yaptığımız içinde gurur duyuyorum. Birbirinden yetenekli aşçılarımızın sahne alacağı yarışmada Eskişehir olarak çok iddialıyız. 2 gün devam edecek olan organizasyonumuza tüm Eskişehirlileri davet ediyorum. Onların destekleri bizleri daha çok motive edecektir” diye konuştu.

4. Pişmiş Toprak Kaplarda Yemek Yarışması İsmet İnönü 1 Caddesi ETİ Fabrikasının içinde gerçekleştirilecek. Yarışma Cumartesi günü saat 10:00’da başlayacak.

Kaynak: İHA