Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Bağıban Açıklaması

'Futbolcular önümüzdeki 2 lig maçını kazanmak için bize söz verdiler'.

TFF 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor'un kulüp başkanı İsmail Bağıban, 'Futbolcular, ligdeki Bandırmaspor ile deplasmandaki Adana Demirspor maçlarını kazanmak için bize söz verdiler.' dedi.

Bağıban, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Giresunspor ve Göztepe karşılaşmalarında sadece 1 puan almalarından duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

Göztepe maçında istediklerin sahaya yansıtamadıklarını ve beklemedikleri bir yenilgi aldıklarını aktaran Bağıban, 'Maç sonrası teknik heyet ve futbolcularla görüşmeler yaptık ve onlara inandığımızı ve yanlarında olduğumuzu söyledik. Son iki maçta istemediğimiz sonuçlar aldığımız için bizler gibi oyuncular da üzgün. Futbolcular ligdeki Bandırmaspor ile deplasmandaki Adana Demirspor maçlarını kazanmak için bize söz verdiler. Teknik heyet ve futbolculara inanıyoruz ve güveniyoruz.' ifadesini kullandı.

Göztepe maçı sonrası takımın Ziraat Türkiye Kupası 2. tur karşılaşmasında yarın deplasmanda oynayacakları Zonguldak Kömürspor maçı için Ankara'da kampa girdiğini belirten Bağıban, kupa maçının fazla forma forma giyme şansı bulamayan oyuncular için bir fırsat olduğunu söyledi.

İsmail Bağıban, Göztepe maçında sakatlanan Amin Askar'ın ise 15 gün sahalardan uzak kalacağını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA