Nazilli Belediyespor - Kartalspor Maçına Doğru

Nazilli Belediyespor Teknik Direktörü Biçer, Kartalspor'la oynayacakları Ziraat Türkiye Kupası maçında galibiyete hedeflendiklerini bildirdi.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Nazilli Belediyespor Teknik Direktörü Cüneyt Biçer, Kartalspor'la oynayacakları Ziraat Türkiye Kupası maçında galibiyete hedeflendiklerini bildirdi.

Gazetecilere açıklamalarda bulunan Biçer, önceki hafta ligde berabere kaldıkları Amed Sportif Faaliyetler karşılaşmasında oyuncularının iyi bir performans sergilediğini hatırlattı.

Ziraat Türkiye Kupasında kendi sahalarında oynayacakları Kartalspor karşılaşmasına oyuncularının çok iyi hazırlandığını belirten Biçer, 'Kupa maçı da bizim için önemli kazanılması gereken bir maç. Kazanmak için sahaya çıkacağız ve elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Futbolcularımız en iyisini yapacaktır diye düşünüyorum.' şeklinde konuştu.

Teknik Direktör Biçer, Kartalspor karşılaşmasının ardından takımın ara vermeden, deplasmanda oynayacakları Konya Anadolu Selçukspor maçının çalışmalarına başlayacaklarını da sözlerine ekledi.

Kaynak: AA