Muratpaşa, Ardeşen Maçı Hazırlıklarını Tamamladı

Avrupa Federasyonu Kupası’nda (EHF CUP) Litvanya temsilcisi ACME Zalgiris Kaunas’ı eleyip bir üst tura çıkan Muratpaşa Belediyespor Bayan Hentbol Takımı, yarın Ardeşen Gençlik Spor Kulübü’yle erteleme maçında karşı karşıya gelecek.

Muratpaşa Belediyespor Bayan Hentbol Takımı, Süper Lig’in erteleme maçında yarın Ardeşen Gençlik Spor’u ağırlayacak. Sezona EHF CUP’ta Kaunas galibiyetiyle başlayan ve Avrupa’da adını bir üst tura yazdıran Muratpaşa, pazar günü deplasmanda karşılaştığı Osmangazi Belediyespor’a bir sayı farkla, 28-27 mağlup oldu. Muratpaşa Belediyespor Antrenörü Birol Ünsal, Ardeşen maçına iyi hazırlandıklarını söyledi.

Ünsal, “Yeni yapılanma çerçevesinde her biri farklı kategorilerde milli takımlarda oynayan oyuncularla genç bir takım oluşturduk. Sezon öncesi ilk kupamızı İzmir Büyükşehir Belediyespor ev sahipliğinde gerçekleşen İzmir Fuar Cup’ta aldık. Ardından Avrupa arenasına çıktık. Rakiplerimiz o hafta sezonu açarken Kaunas karşısında peşi sıra oynadığımız maçlarla bir üst tura çıkma başarısı gösterdik. Ancak Süper Lig’e talihsiz bir mağlubiyet ile başladık. Bu karşılaşmayı kendi sahamız ve seyircimiz önünde kazanmak istiyoruz” dedi.

Hentbol Bayanlar Süper Ligi’nin erteleme maçında Muratpaşa Belediyespor ve Ardeşen Gençlik arasındaki mücadele 21 Eylül Çarşamba günü saat 17.00’de başlayacak. Süleyman Evcilmen Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşmayı İstanbul bölgesinden Kaan Çınar ve Hasan Kılıç hakem ikilisi yönetecek.

Kaynak: İHA