Karpuzlu Belediyespor Sezona Hazırlanıyor

Önümüzdeki hafta perdeyi Çiğli deplasmanında açacak olan Karpuzlu Belediyespor lig hazırlıklarına tam gaz devam ederken oynadığı 7 hazırlık karşılaşmasından 4 galibiyet 2 mağlubiyet ve bir beraberlikle ayrıldı. Kırmızı lacivertliler son olarak Yıldızspor’a 4-1’lik skorla boyun eğdi.

Bölgesel Amatör Lig’in yeni ekiplerinden Karpuzlu Belediyespor, lige odaklandı. 25 Eylül’de Çiğli Belediyespor ile ilk maçına çıkacak olan ve hazırlıklarına devam eden kırmızı lacivertliler hazırlık maçlarını da noktaladı. Sezon öncesi hazırlık döneminde 7 hazırlık maçı yapan Karpuzlu Belediyespor son olarak Yıldızspor ile karşı karşıya geldi. Sahadan 4-1 mağlup ayrılan kırmızı-lacivertliler, 7 hazırlık maçı sonunda 4 galibiyet 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik aldı. Lig havasına girdiklerini ifade eden Antrenör Cavit Bulgulu ise müsabaka dinamiğine girdiklerine söyledi.



“DEFANSİF ANLAMDA SIKINTI YAŞAYABİLİRİZ”

İyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini ve artık lig maçı olan Çiğli maçına odaklandıklarının altını çizen Antrenör Cavit Bulgulu, “Müsabaka dinamiğine girmiş bulunuyoruz. Yapmış olduğumuz hazır maçlarıyla eksiklerimizi gördük. Ali Çetin’in ilk maçta cezalı olması ve Halim’in de sakat olması nedeniyle defansif anlamda sıkıntı yaşayabiliriz. Savunma anlamında sıkıntı yaşayabiliriz ancak bunu kendi aramızda çözmeliyiz. 24-25 kişilik bir kadromuz var. Lige uygun bir kadroya sahibiz. Takımın genel çalışmasından memnunum. Sadece hazırlık maçlarının yoğunluğundan dolayı antrenman tempomuzu tutturamadık. Bu haftaki müsabaka haftasını iyi bir şekilde geçirip Çiğli maçına hazır bir şekilde çıkmalıyız. Fikstür dezavantajını avantaja çevirmeliyiz. İlk dört haftada iyi puanlar alıp lige asılmamız gerekiyor. Puansal anlamda sıkıntı yaşarsak dördüncü haftadan sonra toparlamamız zor olur. Mevcut oyuncularıma güveniyorum ve son olarak belki savunma anlamında bir takviye daha yapabiliriz” dedi.

Karpuzlu Belediyespor’un Hazırlık Maçı Karnesi

Karpuzlu Bldspor: 3 Aydınspor 1923 U19: 1

Karpuzlu Bldspor: 7 SHÇEKSpor: 1

Karpuzlu Bldspor: 3 Yatağanspor: 3

Kuşadasıspor: 0 Karpuzlu Bldspor: 1

Karpuzlu Bldspor: 0 Bozdoğan Bldspor: 1

İncirliova Bldspor: 1 Karpuzlu Bldspor: 2

Yıldızspor: 4 Karpuzlu Bldspor: 1

Kaynak: İHA