Göztepe Kulübü Başkan Vekili Papatya Açıklaması

'Kütahyaspor karşısında da kazanıp adımızı bir üst tura yazdırmak için mücadele edeceğiz' 'Ligdeki Manisaspor müsabakasının Ege insanına yakışır şekilde centilmence geçeceğini düşünüyorum'.

Ziraat Türkiye Kupası 2. turunda 22 Eylül Perşembe günü Kütahyaspor'u konuk edecek Göztepe'nin kulüp başkan vekili Talat Papatya, müsabakayı kazanıp, bir üst tura çıkmak istediklerini bildirdi.

Papatya, AA muhabirine açıklamada, ilk 4 haftayı geride bıraktıkları ligde pazartesi günü Manisaspor'u konuk edeceklerini onun öncesinde perşembe günü Ziraat Türkiye Kupası 2. turunda Kütahyaspor'u ağırlayacaklarını hatırlattı.

Geniş bir kadrolarının olduğunu kaydeden Papatya, 'Göztepe olarak her maça kazanmak için çıkıyoruz. Kütahyaspor karşısında da kazanıp adımızı bir üst tura yazdırmak için mücadele edeceğiz.' dedi.

Papatya, TFF 1. Lig'de Şanlıurfaspor maçında aldıkları galibiyetin takıma moral verdiğini belirterek, şöyle konuştu:

'Geçen hafta bir kez daha gördük ki takımımız istediği sonuçları alabilecek güçte. Şanlıurfaspor maçında ilk yarıdaki oyundan dolayı herkesin beklentisi arttı. Manisa'da da aynı oyunu oynayabileceğimizi düşünüyorum. Manisa deplasmanında evimiz gibi rahat ediyoruz. Zaten Manisaspor en zor anımızda geçen sezon bize kucak açtı ve iç saha maçlarımızın bazılarını orada oynadık. Tekrar Manisaspor yönetimine ve camiasına teşekkür ediyorum.'

İki takım taraftarlarının arasında centilmence bir diyalog olduğunu kaydeden Papatya, 'Müsabakanın Ege insanına yakışır şekilde centilmence geçeceğini düşünüyorum. Manisaspor'la hem taraftar hem de yönetim bazında çok iyi bir diyaloğumuz var. Pazartesi günkü maçta da rekabetin saha içinde kalacağını düşünüyorum.' ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA