Doğan, Bayan Basketbolcularla Buluştu

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan İzmit Belediyespor Bayan Basketbol takımı ile kahvaltıda bir araya geldi.

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, İzmit Belediyespor Bayan Basketbol Takımı ile buluştu. Kahvaltılı toplantıya İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan ile birlikte Başkan yardımcısı Güray Oruç, İzmit Belediyesi Kültür Müdürü Muhammet Öztürk, İzmit Belediyespor Kulüp Başkanı Erdoğan Şentürk, Genel Menajer Emre Ercanlı, koç Erkan Metin, yardımcı artrenör Zeynep Tosun ve basketbol takımı oyuncuları katıldı.

Kahvaltılı toplantıda konuşan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, “İzmit Belediyesi sporcu dostu bir belediyedir. Gençlerimize ve her yaştaki insanlarımıza imkânlar sağlamaya çalışıyoruz. Belki de Kocaeli’de hiç konuşulmayan sporları gündeme getirdik. Bisiklet, hentbol, satranç gibi unutulmuş sporlarını duyurulmasına katkı sağladık. Basketbolla ilgili faaliyetler son yıllarda istenen boyutlara ulaşamadı. Yaklaşık 3 yıldır yaptığımız çalışmalar sonucunu vermeye başladı.

Yaptığımız bazı araştırmalar sonucunda bir başka kulübün hakkını devir alarak bir üst ligde takımımızı taşıdık” dedi.

İzmit Belediyespor Bayan Basketbol Takımı’nın Kocaeli’de tüm sporlarda faaliyet gösteren takımlar içerisinde en üst ligde mücadele eden takım olduğunun altını çizen Başkan Doğan, “İzmit Belediyespor bayan basketbol takımı Kocaeli’nin, ülkenin bir takımıdır. Sizin takımınızdır. Birinci ligde mücadele eden bir takım olması da çok önemlidir. Hiçbir spor alanında birinci ligde kentimizi temsil eden bir takım yok. İzmit Belediyespor Bayan basketbol takımı Türkiye’de Kocaelimizi temsil eden tek takımdır. Bizi bu kesmez. Bizim hedefimiz Süper Lig. İyi bir takımımız var. İyi bir teknik ekibimiz ve yönetimimiz var. Ben sporcularımıza hep güvenen bir başkanım. Bu yılda başarılar diliyorum takımımıza. Allah sakatlığı hafif, az ya da hiç olmayan güzel müsabakalar nasip etsin. İnşallah Kocaeli’nin ismini Süperlige taşıyacağız. Diğer Süperlig takımlarını Kocaeli’de ağırlamak istiyoruz. Kocaeli belki futbol alanında bir talihsizlik yaşıyor ama o da geçecek. Sporun hemen her dalında Kocaeli’ye şampiyonluk yakışır. Zaten farklı birçok alanda Ülkenin bir numarasıdır. Dolayısıyla sporda da bunu yapabilecek kapasitededir” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA