Jan Olde Riekerink başkana teşekkür

Forvet ve orta sahaya yapılan takviyeden oldukça memnun kalan ve yönetime teşekkür eden teknik direktör Jan Olde Riekerink, “Bundan sonrası artık bende” diye konuştu.

Jan Olde Riekerink başkana teşekkür
UEFA'nın denetimi altında bulunan Galatasaray, buna karşılık hareketli ve başarılı bir transfer dönemi geçirdi. 16 oyuncu ile yollarını ayıran ve bütçesini rahatlatan sarı-kırmızılı ekip 7 yeni transfer yaptı. Serdar Aziz (4.5 milyon euro), Pedro Cavanda (1.8 milyon euro), Eren Derdiyok (4 milyon euro) ve Tolga Ciğerci'yi (3 milyon euro) bonservisiyle kadrosuna katan Cimbom Nigel de Jong, Josue ve Sigthorsson'u (700 bin euro) kiraladı. Bu transferler için cebinden sadece 14 milyon euro harcayan Galatasaray, bu paranın 10 milyon euro'sunu Telles, Rodriguez ve Dzemaili'yi satışından karşıladı.

RİZE MAÇINDA BULUŞALIM

Galatasaray yönetimi, yeni transferlerin ardından kombine kartlara ilgi göstermeyen taraftarları Türk Telekom Arena'ya davet etti. 'Sahayı biz hallederiz, tribün sizde' sloganı ile sarıkırmızılı taraftarlardan, Süper Lig'in 4. Haftası'nda oynanacak olan Çaykur Rizespor maçından başlayarak kulübe ve takıma sahip çıkmaları istendi. 840, 940, 1240, 1540, 2240, 2850, 3240, 3840 ve 4240 lira fiyat belirlenen kombinelerin satışının devam ettiği bilgisi paylaşıldı.
Jan Olde Riekerink başkana teşekkür

HOCALARIN EN MUTLUSU

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat ve Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in aksine G.Saray'ın hocası Jan Olde Riekerink'in keyfi yerinde... Transferin son gününde yönetim istediği gibi hem ön libero işini bitirdi. Hem de forvete takviye yaptı. Hollandalı teknik adam, De Jong ve Kolbeinn'in imzasından sonra Mehmet Özbek ve levent Nazifoğlu'na, 'Teşekkür ediyorum, bundan sonrası artık bende' dedi..