Başkan Zolan'dan Sezon Öncesi Moral Ziyareti

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 3’üncü Lig, 3’üncü grupta mücadele eden Denizli Büyükşehir Belediyespor yönetim, teknik heyet ve futbolcularla bir araya geldi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 3’üncü Lig 3’üncü Grup’ta mücadele eden Belediyespor yönetimi, teknik heyet ve futbolcularına yeni sezon öncesinde moral ziyaretinde bulundu.

Başkan Zolan’ın yeni sezon öncesi gerçekleştirdiği ziyarete Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Büyükşehir Belediyespor Başkanı Rüşan Uzunoğlu, teknik ekip ve futbolcular katıldı.

Ziyarette konuşan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman ZolanDenizli Büyükşehir Belediyesispor’da sonuç önemlidir. Ancak başka illerde örnek bir takım olarak temsil edilmek bizim ilk önceliğimizdir. Herkes görevini tam olarak yapacak. Centilmen bir şekilde takımımızı en iyi yerlere getirme noktasında hep birlikte gayret göstereceğiz” diye konuştu.

Sezonun hayırlı olmasını dileyen Başkan Osman Zolan, bir mani olmaması durumunda cumartesi günü oynanacak Muğlaspor maçında tribünde olacağını belirtti.

Kaynak: İHA