Ali Ravcı Açıklaması 'Hedefleriniz Varsa Puanları Toplamalısınız'

Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü Ali Ravcı, "Bu ligde hedefleriniz varsa puanları toplamalısınız. Sezona galibiyetlerle başlamak takımdaki ve şehirdeki motivasyonu bir anda en yükseğe çekti" dedi.

Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü Ali Ravcı, TFF 1. Lig’in ilk 2 haftasında İçel İdmanyurdu ve Samsun karşısında alınan galibiyetleri değerlendirerek, sezona iyi başlamalarının kendilerine ekstra motivasyon sağladığını söyledi.

Sezona galibiyetlerle başlamanın takımdaki ve şehirdeki motivasyonu yükselttiğini belirten Ravcı, “Aldığımız 6 puan büyük önem taşıyan bir 6 puan. Lige galibiyetlerle başlamak istediğimizi her fırsatta söylemiştik. Çok şükür ki öyle de oldu. Son oynadığımız Samsun maçında istediğimiz sonucu aldığımız için mutluyuz. Teknik heyet ve futbolcularımızı tebrik ediyoruz. Sezonun ilk maçları her zaman zordur. Hele de Samsun gibi bu ligi tanıyan, bilen takımlarla oynadığınız daha da zorlanırsınız. Nihayetinde tek farklı bir galibiyet elde ettik. Bu ligde hedefleriniz varsa puanları toplamalısınız. Sezona galibiyetlerle başlamak takımdaki ve şehirdeki motivasyonu bir anda en yükseğe çekti” diye konuştu.

“Kadromuzun yeterli olduğunu düşünüyoruz”

Milli maç arasında 4 günlük bir izin yaptıklarını ancak eksiği olan futbolcuların çalışmalarını sürdürdüğünü kaydeden Ravcı, “Milli maç arasında bir grup izin yaparken, antrenman eksiği olan oyuncularımız çalışmalarını sürdürdü. Tabi bu ara lige iyi başlayamayan takımlar için bir fırsat oldu. Biliyorsunuz biz de transferde eski futbolcularımız Ertaç ve Erkan ile yeniden anlaştık. Böylelikle transfere de noktayı koymuş olduk. Kadromuzun yeterli olduğunu düşünüyoruz. Kadromuzdaki oyuncuların kalitelerine güveniyoruz. Ligin uzun bir maraton olduğunu unutmadan çalışmalarımıza yoğun bir şekilde devam edeceğiz. Önümüzde bir Denizli müsabakası var. Denizlispor’da transferde iyi oyuncuları kadrosuna kattı. Denizli deplasmanları her zaman zordur. Her şeye rağmen oraya 3 puan için gideceğiz. Kazanmamız halinde ne kadar büyük bir avantaj elde edeceğimizin farkındayız” dedi.

Kaynak: İHA