Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta üçüncü hafta maçında Tuzlaspor ile 1-1 berabere kalan İnegölspor’da, İstanbul deplasmanında alınan bir puan yönetim ve taraftarı memnun etmedi.

İnegölspor Kulüp Başkanı Timur Erezsarı, Tuzlaspor maçını değerlendirerek, "Bu haftaki maçımızda takımımızın yine daha tam oturmadığını görüyoruz. İnşallah önümüzdeki haftalarda daha iyi olacağız. Takımımıza, oyuncularımıza güveniyoruz. İşin açıkçası galibiyet parolası ile geldik buraya ama bu mücadelenin sonucunda hak edilen buydu. İnşallah daha iyi mücadele, daha iyi sonuçlar getirecek. Takımımızdaki eksiklikler ufak ufak oturuyor. Önümüzdeki günlere bakacağız" dedi.

İnegölspor Teknik Direktörü Osman Özdemir ise, "Futbol gerçekten enteresan bir oyun. Bugün yine öyle bir oyuna şahit olduk. Oyunun 90 dakikalık bölümünde hatta 90+5’e kadar oyunun kontrolünü elinde tutan, bütün pozisyonlara giren, rakibine oyununu kabul ettiren bir İnegölspor var. Fakat talihsiz yenen bir gol var. Yani bir kere kalemize geldi rakip, bir gol yedik. İkinci yarı takım yapacağı her şeyi yaptı. Oyuna giren oyuncular oyuna ağırlıklarını koydular. Kaçan bir sürü pozisyonumuz var. Bir sürü oluşan karambol var. Kısacası üzüntülüyüm. Bu tür maçları kazanmamız lazım. Oyunun genelinde bu takım iyi futbol ortaya koyuyorsa, özellikle son 10-15 dakikada fizik gücünde bu kadar rakibe kabul ettirebiliyorsa, doğru yolda olduğumuzu düşünüyorum. Bir tek sıkıntımızın neticeye yansıtamamak. Kupa maçı ve Ankaragücü maçı var. Bir galibiyetle tanışırsak devamı gelir diye düşünüyorum. Oyuncularımı kutluyorum. 1-0 geriye düşmüş olmalarına rağmen iyi bir oyun ortaya koydular. Maçı bırakmadılar. Maça sonuna kadar asıldılar ama sadece bir puan alabildik" diye konuştu.

Öte yandan, Ziraat Türkiye Kupası 2. eleme turunda çarşamba günü 3. Lig ekiplerinden Halide Edip Adıvarspor ile karşılaşacak olan İnegölspor’da bu maçın hazırlıkları başladı.

Kaynak: İHA