Caner Erkin milli takıma geri mi dönüyor?

Euro 2016'da A Milli Takım'da ve turnuva sonunda Inter'de kendisinden beklenen oyunu sergileyemeyen Caner Erkin, Beşiktaş'ta sergilediği performansla Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in de dikkatini çekti.

Caner Erkin milli takıma geri mi dönüyor?
Beşiktaş'ın Inter'den kiraladığı Caner Erkin, siyah beyazlılarla son haftalarda gösterdiği performansla dikkat çekiyor.

Şenol Güneş'in kadro tercihlerinde tahtaya ilk yazılan isimlerden olan Caner Erkin, Beşiktaşlı taraftarların da beğenisini kazanırken 2 Süper Lig maçında 1 asist yapma başarısı gösterdi. Yıldız futbolcu ayrıca Akhisar Belediyespor'a karşı atılan ikinci golde de büyük pay sahibi oldu.

Performansıyla Fatih Terim'in dikkatini çeken milli futbolcu son açıklanan kadroda yer alamamıştı. Terim'in 27 yaşındaki futbolcunun performansını takip ettiği ve yıldız ismi Ukrayna ile oynanacak Dünya Kupası Elemeleri maçından önce kadroya tekrar çağıracağı belirtildi.

Hatırlanacağı üzere Caner Erkin 2015-2016 sezonu sonunda Fenerbahçe'den Inter'e transfer olmuştu. İtalyan ekibinde yaşanan teknik direktör değişkliği sonrasında Milano ekibinden ayrılan 27 yaşındaki sol bek Beşiktaş'a kiralanmıştı. Başarılı futbolcu, milli takımın Rusya ve Hırvatistan ile oynadığı maçlar öncesinde Fatih Terim tarafından kadroya dahil edilmemişti.

Caner Erkin milli takıma geri mi dönüyor?