Beşiktaş Kadın Voleybol Takımı Antrenörü Söz Açıklaması

'Her maçı kazanma hedefiyle sahaya çıkacağız. İyi bir takım kurduk. Bunu sahaya yansıtabilirsek iyi şeyler yapabiliriz' Siyahbeyazlı oyuncu Gizem Giraygil:'Yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Sezon öncesinde her takımın yaptığı gibi yüklenme dönemindeyiz'

Beşiktaş Kadın Voleybol Takımı Antrenörü Kamil Söz, yeni sezonda her maçı kazanma hedefiyle sahaya çıkacaklarını bildirdi.

Siyah-beyazlı kulübün internet sitesine açıklamalarda bulunan Kamil Söz, iyi bir takım kurduklarını belirterek, 'Biz her maçı kazanma hedefiyle sahaya çıkacağız. İyi bir takım kurduk. Bunu sahaya yansıtabilirsek iyi şeyler yapabiliriz.' ifadelerini kullandı.

Hazırlık çalışmalarında iki oyuncularının tekrardan milli takıma gitmesiyle tam kadro halinde toplanamadıklarına dikkati çeken Söz, şunları kaydetti:

'Takım olarak tamamen toplanamadık. O yüzden takım çalışması yapamıyoruz. Daha çok teknik ve bireysel çalışma gerçekleştiriyoruz. 2 Ekim'den sonra takım çalışmalarına başlayacağız. Lig 23 Ekim'de başlayacak. Bu tarihe kadar hazır olacağız. İlk maçımızı Trabzon'da İdmanocağı ile oynayacağız. Arkasından evimizde Fenerbahçe'yi ağırlayacağız. Kolay maçlar olmayacak.'

Kamil Söz, yeni sezon öncesi hazırlıkları kapsamında katılacakları Sarıyer Turnuvası'nda yabancı oyuncularının yer almayacağını aktararak, 'Genç oyuncularımızla oynayacağız. Tecrübe kazanmaları için turnuvaya katıldık.' şeklinde görüşlerini aktardı.

Öte yandan, Beşiktaş Kadın Voleybol Takımı'nın yeni sezonda renklerine kattığı Gizem Giraygil ise, çalışmalarının yoğun bir şekilde devam ettiğini vurgulayarak, şu değerlendirmede bulundu:

'Yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Sezon öncesinde her takımın yaptığı gibi yüklenme dönemindeyiz. Yabancı transferlerimiz henüz takıma katılmadı. Ekim ayının başında takıma katılacaklar. Onların gelmesiyle daha iyi olacağız. Önümüzdeki hafta Sarıyer Turnuvası'na katılacağız. Ligin başlamasına bir aydan fazla bir zaman var. O zamana kadar çalışmalarımızı sürdürüp, lige hazır bir şekilde başlayacağız.'

Kaynak: AA