Aydınspor 1923 İyi Oyundan Puan Çıkaramadı

Ligin üçüncü haftasında zorlu Hatayspor deplasmanından puan çıkaramayan Aydınspor 1923’te Teknik Direktör Bahaddin Güneş, oynadıkları oyundan memnun olduğunu ifade ederek, “Oyun olarak daha derli toplu ve daha üstün oynayan bir takımdık. İyi oynadığımız maçtan puan alamadığımız için üzgünüz” dedi.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Aydınspor 1923, ikinci deplasmandan da puan çıkaramadı. Güçlü rakibi Hatayspor’a tek golle boyun eğen ve Aydın’a üzgün bir şekilde dönen Siyah-Beyazlılar, taraftarını da hayal kırıklığına uğrattı. Duran toptan yediği gole karşılık veremeyen Efe, girdiği birçok pozisyondan yararlanmazken önceki haftalara göre de güçlü rakibi karşısında iyi bir oyun ortaya koydu. Teknik Direktör Güneş, iyi futbol oynadıklarını ancak maça hakem damga vurduğunu söyledi.



“PUAN ALAMADIĞIMIZ İÇİN ÜZGÜNÜZ”

Hatayspor karşısındaki mücadeleyi değerlendiren Aydınspor 1923 Teknik Patronu Bahaddin Güneş, “Oynanan oyundan memnunum. Maçta hakem hataları üst düzeydeydi. Ofsayt ve faullerde çok hatalı kararlar çaldı. Erdi gibi efendi bir futbolcunun faul yapmadığı halde hakemin faul vermesi arkasında da golü getirdi. Oğuzhan’ın iki üç tane şutunu kaleci direğin dibinden son anda çıkardı. Gürcan’ın frikiğini kaleci çataldan çıkardı. Reşo ve Tahir’in de birer net pozisyonu var. İkinci yarı net dört pozisyondan yaralanamadık. İki üç futbolcu istediğim gibi oynamasa da oyun olarak daha derli toplu ve daha üstün oynayan bir takımdık. Ama futbolun içinde bunlar var ve sahadan 1-0 mağlup ayrılabiliyorsunuz. İyi oynadığımız maçtan puan alamadığımız için üzgünüz” dedi.

Kaynak: İHA