Sinan Engin: Karından utan Van Persie

Beyaz TV yorumcusu Sinan Engin, Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Van Persie'yi yerin dibine soktu..

Sinan Engin: Karından utan Van Persie
Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Ertem Şener'in sunduğu, Sinan Engin'in yorumculuk yaptığı Beyaz Futbol Cumartesi programında gündemdeki spor olayları konuşuldu.

Beyaz Futbol'un dün geceki bölümüne Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldızı Van Persie'nin Manchester United ve F.Bahçe formasıyla çekilmiş iki fotoğrafının karışılaştırılması damgasını vurdu.

'VÜCUDU BENİMKİNDEN KÖTÜ'

52 yaşında olduğunun altını çizen Sinan Engin, 'Vücudu benden kötü. Geçen sene bana Fenerbahçeli bir futbolcu söyledi. ''Sinana abi o adelelerine falan baktım, vücuduna falan baktım düzelme şansı çok zor dedi.'' Ben forma girdim Ertem, ben antreman yapıyorum' diye konuştu.

'TARAFTARDAN UTANMIYORSUN KARINDAN UTAN'

Sinan Engin konuşmasına şöyle devam etti; 
Van Persie, sen ne utanmaz bir adamsın. Sen sabah evden çıkarken maça giderken, akşam eve geldiğinde, hanımın sana sormuyor mu Robin bugün ne yaptın diye. Yine kenarda oynadım, son 15 dakika oyuna girdim, terimi attım falan mı diyorsun, utanmıyor musun, karından utan bari utan. Fenerbahçe taraftarından utanmıyorsun madem, dünya yıldızıymışsın yemişim senin gibi yıldızı kandırma bizi. Yıldızsan yıldızlığını devam ettir, ama bizi oyalama, koskocaman Fenerbahçe camiasını oyalama, insanların beklentilerini boşa çıkartma utanmıyor musun. Karından utan antrenmana gidiyorsun ne antrenmanı.. Bu Fenerbahçe yönetimi bu adamın dokunulmazlığı nedir, sevgili başkan nedir bu, bunu sezon başı neden yollamadınız. Bundan hiç bir şey olmaz...