Altınordu'da 1 Puanı Yeniler Kazandırdı

TFF 1. Lig'de Adana Demirspor'la 22 berabere kalan Altınordu'nun iki golü, takıma bu sezon dahil olan isimlerden geldi

TFF 1. Lig'de Adana Demirspor'la 2-2 berabere kalan Altınordu'nun iki golünü, takıma bu sezon dahil olan futbolcular attı.

Adana Demirspor deplasmanında iki kez geriye düşmesine rağmen Umut Sözen ve Sertaç Çam'ın golleriyle sahadan 2-2 beraberlikle ayrılan İzmir temsilcisi, 4. haftada da galibiyet alamadı. İlk 4 haftayı 3 beraberlik ve 1 yenilgiyle 3 puanla geçen Altınordu, ligde Adana Demirspor'la birlikte en fazla berabere kalan ekip oldu.

Dünkü maçta fileleri birer kez havalandıran Umut Sözen ve Sertaç Çam, takıma bu sezon transfer edildi.

İlk 4 haftada 7 gol atıp kalesinde 8 gol gören İzmir temsilcisinin yeni oyuncuları 5 gole ulaştı. Yeni futbolcuların Sertaç Çam'ın 2 gole ulaştığı Altınordu'da, Kenan Karışık, Umut Sözen ve Üstün Bilgi birer gole imza attı. Kırmızı-lacivertli ekibin diğer 2 golü Emre Kara ve Göksu Türkdoğan'dan geldi.

Henüz galibiyeti bulunmayan İzmir temsilcisi, üst üste 3. sezonunu geçirdiği ligde ilk galibiyetlerine 2014-2015'te 8. haftada, 2015-2016 sezonunda ise 5. haftada ulaşmıştı.

Ziraat Türkiye Kupası 2. turunda 21 Eylül Çarşamba günü deplasmanda Konya Anadolu Selçukspor'la mücadele edecek Altınordu, ligde 5. haftada 26 Eylül Pazartesi günü lider Yeni Malatyaspor'u ağırlayacak.

Kaynak: AA