Ağrı 1970 Hazırlık Maçından Galip Ayrıldı

Bölgesel Amatör Lig (BAL) ekiplerinden Ağrı 1970, Iğdır Arasspor ile oynadığı hazırlık maçından 2-1 galip ayrıldı.

Ağrı Lütfi Yiğenoğlu Stadyumu'nda oynanan karşılaşmayı Muhammed Sevim, Murat Karakaş ve Anıl Can Eraslan hakem üçlüsü yönetti.

Her iki takımın karşılıklı atakları ile geçen mücadelenin ilk yarısı 0-0 sona erdi. İkinci yarıda atılan gollerle Ağrı 1970, karşılaşmadan 2-1 galip ayrıldı. Ağrı 1970'e galibiyeti getiren golleri Cihan Özer ve Furkan Kopuz atttı. Iğdır Arasspor'un golünü ise Nijeryalı Esosa Priestley Irogue kaydetti.

Karşılaşmayı AK Parti Ağrı İl Başkanı Kemal Atmaca, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Cemil Budak, Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Erkan Kösedağ, Ağrı 1970 Spor Kulübü Başkanı Mehmet Yıldırım ve kulüp yöneticileri de izledi.

Kulüp Başkanı Yıldırım, maçın ardından yaptığı açıklamada oynadıkları hazırlık maçlarıyla takımdaki eksiklikleri gördüklerini belirterek, 'En kısa zamanda mevkilerdeki eksikliklerimizi tamamlayacağız. Taraftarlarımıza ve Ağrı'ya söz verdik, bu takımı 3. Lig'e çıkaracağız inşallah. Allah'ın izni ve halkımızın desteğiyle Ağrı'ya 16 yıl sonra bu heyecanı yaşatacağız.' dedi.

Öte yandan, karşılaşma öncesinde ligin iyi ve kazasız bir şekilde geçmesi temennisi ile kurban kesildi.

Maçın ardından her iki kulüp yöneticileri ve futbolcuları, yemekte bir araya geldi.

Kaynak: AA