Adana Şakirpaşa'da Galibiyet Sevinci

Kulüp başkanı Vezir: 'Samsun ekibi karşısında iyi bir oyunla güzel bir galibiyet aldık'.

Bayanlar Hentbol Süper Lig'in 2. haftasında, sahasında Samsun Gençlik'i mağlup eden Adana Şakirpaşa'da galibiyet sevinci yaşanıyor.

Kulüp Başkanı İzzet Vezir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, büyük bir başarı göstererek bu sezon Süper Lig'de oynama hakkı elde ettiklerini söyledi.

İlk defa mücadele ettikleri Süper Lig'de, geçen hafta deplasmanda Genç Uşakspor'u 37-29, bu hafta da sahalarında Samsun Gençlik'i 32-27 yendiklerini anımsatan Vezir, lige iyi başladıklarını dile getirdi.

Vezir, takımlarını yaklaşık 3,5 yıl önce kurduklarını, sırasıyla mahalli lig, 2. Lig ve 1. Lig'de şampiyon olarak Süper Lig'e yükselme başarısı gösterdiklerini vurgulayarak şunları kaydetti:

'Çok kısa bir zamanda Adana'yı Süper Lig'de temsil etme başarısını yakaladık. Biz bir mahalle takımıyız, birçok insan bu başarıya hala inanamıyor. Kentimizi gururla temsil ediyoruz. İlk hafta Uşak deplasmanında galip geldik. Bu hafta da sahamızda kazandık. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Samsun ekibi karşısında iyi bir oyunla güzel bir galibiyet aldık. Güzel oyunumuzu gelecek haftalarda da sürdürmek istiyoruz.'

Vezir, sponsor bulamadıkları için bazı sıkıntılar yaşadıklarını, bunu gidermek için kentteki sanayici ve iş adamlarından destek beklediklerini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA