Antalyaspor Basketbol Takımı, Galatasaray Maçı İle Görücüye Çıkıyor

Antalyaspor Basketbol Takımı, ilk hazırlık maçını Eurocup şampiyonu Galatasaray Odeabank ile Antalya’da yapacak.

Geçtiğimiz aylarda kurulan ve Türkiye Basketbol 2. Lig A Grubu’nda mücadele edecek olan Antalyaspor Basketbol Takımı, Eurocup şampiyonu Galatasaray Odeabank maçı ile görücüye çıkacak. Sinan Güler, Emir Preldzic, Blake Schilb gibi yıldız oyunculara sahip olan sarı-kırmızılılarla karşılaşacak olan Antalyaspor, bu mücadele ile ilk kez seyircisinin karşısına çıkacak. İki takım arasındaki mücadele 23 Eylül Cuma saat 17.30’da Antalya Arena Spor Salonu’nda oynanacak.

Antalyaspor, Yönetim Kurulu Başkanı Ali Şafak Öztürk önderliğinde, Aydın Örs, Doğan Hakyemez, Güray Kanan ve Başantrenör Alaeddin Yakan ile yola çıktı.

Galatasaray Odeabank maçı ile ilgili açıklamalarda bulunan Antalyaspor Basketbol Şube Kurulu Başkanı Güray Kanan, “Geçen sene ülkemize Avrupa ULEB Cup şampiyonluğunu kazandıran ve bu sene de Euroleague’de mücadele edecek olan Galatasaray Odeabank ile Antalya’da bir hazırlık maçı yapacağız. Bu maç ile TBL 2. Lig’de mücadele edecek olan ve bu sene ki hedefini TBL 1. Lige çıkmak olarak belirleyen takımımızı Antalyalı basketbol severlere tanıtacağız” dedi.

Antalyalıları hazırlık maçına beklediklerini belirten Güray Kanan, “Alt yapısı ve teknik kadrosu ile Antalya şehrimize yakışan ve Antalya’da basketbola gönül vermiş tüm gençlerin örnek ve hedef alacağı güzel bir takım oluşturduk. İyi bir kadromuz ve iddialı bir hedefimiz var. Bu sene TBL 2. Lig’den 1. lige, önümüzdeki sene de Spor Toto Basketbol Ligi’ne çıkmak istiyoruz. Bu hedefe Antalya’yı ve basketbolu sevenlerle ulaşmak istiyoruz. Antalyalıların ve Antalya’da basketbola gönül verenlerle birlikte elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Antalyalı basketbol severleri takımlarını görmeleri ve desteklemeleri için bu maça bekliyoruz” diye konuştu.

Kaynak: İHA