Steaua Bükreş'te Mağlubiyet Üzüntüsü

Steaua Bükreş Teknik Direktörü Laurentiu Reghecampf, Osmanlıspor karşısında alınan mağlubiyet için, "UEFA’ya yanlış bir adımla başladık. İlk yarı iyi bir oyun ortaya koyduk ama oyuncumuzun hatalı yaptığı bir hareket sonrası takımımız eksik kaldı” dedi.

Steaua Bükreş Teknik Direktörü Reghecampf, Osmanlıspor karşılaşmasının ardından düzenlenen basın toplantısında değerlendirmelerde bulundu. UEFA’ya yanlış bir adımla başladıklarını söyleyen Reghecampf, “İlk yarı iyi bir oyun ortaya koyduk ama oyuncumuzun hatalı yaptığı bir hareket sonrası takımımız eksik kaldı. Onun kalitesinde bir oyuncunun bunu yapmaması lazımdı. Bu olaydan sonra bizim için maç bir nevi bitmiş oldu. Soldan gelen ortayla da ikinci golü yedik ve ikinci golü de yememizde sol defans oyuncumuzun geride olması ofsaydı bozdu. Kötü başladık ama tabii ki bundan sonraki maçları düşüneceğiz” diye konuştu.

"Osmanlıspor’un ileri dörtlüsü gerçekten iyi oyuncular"

İlk yarı Osmanlıspor’dan daha iyi bir oyun ortaya koyduklarını savunan Reghecampf, “Çünkü Osmanlı bize fazla sorun çıkarmadı. Dün de dediğim gibi; Osmanlıspor’un ileri dörtlüsü gerçekten iyi oyuncular. İlk yarı bizim bazı pozisyonlarımız oldu bunları değerlendiremedik. İlk maçımız bu. Bazı şeyleri konuşmak içinde çok erken. Biz her maçı yenmek için oynarız. Ama şu bir gerçek; işin içinde yatırımlar var. Karşı takımın yatırımları daha fazla oldu. Ama bunu gidip de Romen futbolundan dolayısıyla konuşmak yanlış olur. Ama şunu da kabul etmeliyiz Türk futbolu Romen futbolundan şu anda daha iyi yerde” şeklinde konuştu.

Gollerde hatası olan oyuncular için Reghecampf, “Kulübümüzün kuralları var ve bunlar uygulanacak. Ben oyuncularıma ceza veren biri değilim ama kulüp gereğini yapacak. Aptalca hatalara yer vermeyeceğiz. Bir hatadan kaynaklanan pozisyondan gelen bir gol oldu. Onun böyle bir şey yapmaması gerekirdi. O da bunu biliyordu. Kanatları daha iyi kullanabilirdik ama olmadı” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA