Nazilli Belediyespor - Amed Sportif Faaliyetler Maçına Doğru

Nazilli Belediyespor Teknik Direktörü Biçer, kendi sahalarında oynayacakları Amed Sportif Faaliyetler Takımı karşısında 3 puanı hedeflediklerini bildirdi.

Nazilli Belediyespor Teknik Direktörü Cüneyt Biçer, 'Biz, bu sezon lige iddialı başladık. İddiamızı sürdürebilmek için de yarın kendi sahamızda ve kendi taraftarlarımızın önünde Amed Sportif Faaliyetler karşısında sahada puan ve puanlar almak için mücadele edeceğiz.' dedi.

Gazetecilere açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Biçer, yarın Nazilli Şehir Stadyumu’nda Amed Sportif Faaliyetler karşılaşmasıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Maçta galibiyetten başka bir şey düşünmediklerini belirten Biçer, 'Yarın kendi sahamızda ligin iddialı ve önemli takımlarından biri ile karşılaşacağız. Evinde Konya Anadolu Selçukspor’dan puan alan sonrasında deplasmanda Erzurum Büyükşehir Belediyespor gibi güçlü bir takımı yenen Amed Sportif Faaliyetler Takımı ile oynayacağız. Kolay bir maç olmayacağı kesin. Ama biz, bu sezon lige iddialı başladık. İddiamızı sürdürebilmek için de yarın kendi sahamızda ve kendi taraftarlarımızın önünde Amed Sportif Faaliyetler karşısında sahada puan ve puanlar almak için mücadele edeceğiz.' ifadelerini kullandı.

Taraftarlara seslenen Biçer, tüm taraftarları takımlarını desteklemek üzere sahaya beklediklerini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA