Bandırmaspor Teknik Direktörü Ertekin Açıklaması

'İnşallah pazar günü Allah gönlümüze göre verir ve kazanırız’'.

TFF 1. Lig ekiplerinden Bandırmaspor'un teknik direktörü İsmail Ertekin, 18 Eylül Pazar günü evlerinde oynayacakları Balıkesirspor maçını kazanmak istediklerini söyledi.

Bordo-beyazlı ekibin teknik direktörü Ertekin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, iki takım arasında güzel bir maç olacağını kaydetti.

Aynı şehrin iki takımının karşılaşacağına değinen Ertekin, 'Bandırma üst ligde ilk kez böyle bir derbiye sahne olacak. Ben iki takımda da teknik direktörlük yaptığım için son derece heyecanlıyım ama şu anda Bandırmaspor'un teknik direktörüyüm. Kazanmak için tüm gücümüzü kullanıp bu maçtan 3 puan almamız gerektiğini düşünüyorum. İnşallah pazar günü Allah gönlümüze göre verir ve kazanırız.' dedi.

Öte yandan Bandırmaspor, Balıkesirspor maçının hazırlıklarını sürdürdü. Şut çalışması ve dar alanda çift kale maç ile başlayan antrenman, penaltı ve frikik atışlarıyla sona erdi.

Bugüne kadar liglerde 32 kez karşı karşıya gelen kentin iki profesyonel takımından Bandırmaspor 13 kez, Balıkesirspor ise 7 kez galibiyet aldı, 12 maç ise beraberlikle sona erdi.

Kaynak: AA