Ahmet Gökçek, Osmanlıspor Maçını Değerlendirdi

Türkiye Futbol Federasyonu E-Bilet’ten Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi ve Osmanlıspor Kurucu Başkanı Ahmet Gökçek, “Bükreş maçı bizim için çok önemliydi. Çünkü grupta baktığımızda ilk hedefimiz Steaua ve Zürih ile oyananacak olan maçlar. Bu maçta kendi evimizde 3 puanla başlamak grupta bize büyük avantaj sağlayacak” dedi.

Ahmet Gökçek, 2-0 kazandıklari Steaua Bükreş maçının ardından değerlendirmelerde bulundu. Bükreş maçının çok önemli olduğunu kaydeden Gökçek, “Çünkü grupta baktığımızda ilk hedefimiz Steaua ve Zürih’le oynanacak olan maçlardı. Bu maçta kendi evimizde 3 puanla başlamak grupta bize büyük avantaj sağlayacak. Çocuklarda çok iyi konsantre olmuşlar. Maçın başından sonuna kadar etkili ataklarımız oldu. Bugün 2-0 maçı kazanmayı bildik. Sezon başından beri, daha doğrusu geçen seneden beri Osmanlıspor isminin üzerimize verdiği yük çok fazla. Avrupayı hayal ederken, Avrupa’da oynayacağımızı söylerken çoğu insan bana inanmamıştı. Ama bugün görüyoruz ki Allah izin verdi, Avrupa’dayız ve Osmanlı ismi Avrupa’da adını duyurmaya başladı” diye konuştu.

“Passolig’in kuruluş amacına Passolig bir türlü ulaşamıyor”

Bükreş maçında büyük bir taraftar desteği olduğunu belirten Gökçek, Passolig’in maçlar için sıkıntısını da gördüklerini vurguladı. Passolig ile ilgili hem yönetim ile hemde Federasyon ile defalarca yapılması gerekenler konusunda tartıştığını dile getiren Gökçek şunları kaydetti:

“Ama bir türlü Passolig’in kuruluş amacına Passolig bir türlü ulaşamıyor. Bunun ulaşamama sebebi de maalesef kulüplerimizden kaynaklanıyor. Çünkü belli bir yatırım yapıldı, bu yatırımın karşılığında Passolig’in kuruluş amacı belli. Bu amaca uygun hareket etmek zorundayız. Bunda da en büyük görev Kulüpler Birliği’ne düşüyor. Sadece Federasyonun alacağı kararla değil Kulüpler Birliği ile alınacak karar çok önemli. Bunu en yakın sürede yapmak zorundayız. Futbol demek; taraftar demek, seyirci demek. Bu işin keyfi, neşesi, her şeyi bu. Bir an önce bunu halledip taraftarı tribünlere çekmemiz lazım. İnsanlara gidip Passolig çıkartmak zor geliyor. Ona para yükleyip stada gelmek zor geliyor. Ama bunu en yakın sürede halledeceğiz.”

Kaynak: İHA