Yeni Malatyaspor'da Destek Çağrısı

Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, “Destek verilirse, bu takım Süper Lig’e çıkar” dedi.

Nurettin Soykan Tesisleri’nde İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Gevrek, çifte bayram yaşadıklarını belirtti.

Gevrek, TFF 1. Lig’de 3 hafta sonunda lider durumda bulunduklarını anımsatarak, camiaya ve taraftarlara çifte bayram yaşattıkları için mutlu olduklarını kaydetti.

Denizlispor karşılaşmasında takımın iyi mücadele ettiğini ve 3 puanı kaçıran taraf olduklarını ifade eden Gevrek, 7 puanla lider olduklarını ancak Denizlispor maçında kaybedilen 2 puan için üzüldüklerini dile getirdi.

“Herkesin bu takıma sahip çıkması lazım”

Takımın ekonomik anlamda desteklenmesi gerektiğini de kaydeden Gevrek, “Bu takıma destek verilirse eğer, Süper Lig’e çıkar. Büyükşehir belediye başkanımız ve yönetimimiz sağ olsun ellerinden gelen desteği sunuyorlar. Ancak bu sadece bu şekilde olmaz. Herkesin bu takıma sahip çıkması lazım. İnşallah bu takım iki sene içerisinde Süper Lig’in yolunu tutacak diye inanıyorum” dedi.

“Bu ligde her takım birbirini yenebiliyor”

Cumartesi günü sahalarında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacaklarını ifade eden Gevrek, taraftarları önünde 3 puanı alıp, yollarına iyi bir şekilde devam etmek istediklerini belirtti.

Gevrek, TFF 1. Lig’in çok farklı bir lig olduğuna dikkat çekerek, “Bu ligde her takım birbirini yenebiliyor. Bazen büyük bütçelerle transfer yapılsa da, başarılı olunmayabilir. Önemli olan nokta transferler yapılmasıdır. Bu sezon iyi transferler yaptık. Geçen sezondan iskeleti bozmadık, yeni sezonda da nokta transferler yaptık. Takım iyi bir uyum sağladı ama ben inanıyorum ki daha da iyi olacaklar” diye konuştu.

“Maçların yayınlanmaması konusunda da biz sıkıntılar yaşıyoruz”

TFF 1. Lig maçlarının yayınlanmamasını da değerlendiren Gevrek, şunları söyledi:

“Maç yayınıyla ilgili konu önümüzdeki günlerde netlik kazanacak. Ligde 18 takım var ve bu takımların 16’sı şehir takımları. O nedenle maç yayınlarına ticari bakılmaması gerekiyor. Sadece Türkiye değil, Avrupa’nın farklı yerlerinde de bu lig takip ediliyor. Maçların yayınlanmaması konusunda da biz sıkıntılar yaşıyoruz.”

Kaynak: İHA