Voleybol Federasyonu'ndan Salihli'ye Sürpriz Ziyaret

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde gerçekleştirilecek olan A Milli Erkekler Voleybol Avrupa Şampiyonası öncesinde Manisa Bölgesinde bulunan Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkan Vekili Mehmet Akif Üstündağ ve yönetimi Salihli Belediyespor’a sürpriz ziyarette bulundu.

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkan Vekili Mehmet Akif Üstündağ, TVF Başkan Vekili Mustafa Ekşi ve TVF Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Göksu, Türkiye Bayanlar Voleybol 1.Lig ekiplerinden Salihli Belediyespor’u ziyaret etti. TVF Başkan Vekili Üstündağ ve beraberindeki heyet Salihli Belediye Başkan Yardımcısı Yalım Şenkaya ve Salihli Belediyespor Voleybol Şube Sorumlusu Mehmet Gürsel eşliğinde yapımında sona gelinen Atatürk Kapalı Spor Salonunda incelemelerde bulundu. TVF Başkan Vekili Mehmet Akif Üstündağ ilçeye kazandırılan spor salonu ile alakalı Belediye Başkanı Zeki Kayda’ya teşekkürlerini belirtti.

Baş Antrenör Bora Şensoy yönetimindeki Salihli Belediyespor Bayan Voleybol takımının antrenmanına ziyarette bulunan TVF Başkan Vekili Üstündağ sporcularla kısa süre sohbet etti. Üstündağ sporculara "Bu sene sizleri 1.Ligde misafir edeceğiz. Bu kulüp daha önceki yıllarda üst lig tecrübesi yaşamış bir kulüp sizleri gelecek sezon Sultanlar Liginde görmek istiyoruz" dedi.

Belediye Başkan Yardımcısı Yalım Şenkaya’da bu sürpriz ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Federasyon yetkililerinden Atatürk Kapalı Spor Salonunun yapımı tamamlandıktan sonra Salihli’de ulusal ve uluslararası bir organizasyona ev sahipliği yapma fırsatı verilmesini istedi.

Kaynak: İHA