Spor Toto 2. Lig

Nazilli Belediyespor kendi sahasında oynayacağı Amed Sportif Faaliyetler maçı hazırlıklarını sürdürüyor Teknik Direktör Biçer: 'Bayram tatilinde taraftarlarımıza deplasmanda galip gelerek bayram sevincini yaşattık. Şimdi de kendi sahamızda rakibimiz karşısında dagalip gelerek ikinci bayram sevincini yaşatmak istiyoruz'

Spor Toto 2 lig. Beyaz Grup'ta mücadele eden Nazilli Belediyespor, ligde bu hafta kendi sahasında oynayacağı Amed Sportif Faaliyetler maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Nazilli Belediyespor Teknik Direktörü Cüneyt Biçer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen hafta deplasmanda ortaya koydukları performansla güzel bir galibiyet aldıklarını ifade etti.

Takım olarak ligde bugüne kadar oynadıkları iki maçla sezona iyi bir başlangıç yaptıklarını dile getiren Biçer, şunları söyledi:

''Ligde oynadığınız iki önemli karşılaşmada 4 puan almasını bildik. Bu hafta sonu da ligde bizim gibi iddiası olan Amed Sportif Faaliyetler ile karşılaşacağız. Rakibimiz çok iyi bir ekip ama bizde iyi, iddiası olan bir ekibiz. Takımımız şampiyonluk sevincini yaşamaya susamış oyunculardan oluşuyor. Bayram tatilinde taraftarlarımıza deplasmanda galip gelerek bayram sevincini yaşattık. Şimdi de kendi sahamızda ve kendi taraftarlarımız önünde Amed Sportif Faaliyetler karşısında galip gelerek ikinci bayram sevincini yaşatmak istiyoruz. Oyuncularımızın moralleri çok iyi. Yüksek moralli olarak kendi tesislerimizde çalışmalarımızı sürdürüyoruz.'

Kaynak: AA