Nazilli Belediyespor, Basın Açıklaması Düzenledi

Nazilli Belediyespor Teknik Direktörü Cüneyt Biçer, hafta sonu oynanan Kahramanmaraşspor maçıyla ilgili değerlendirmede bulundu. Basın toplantısı düzenleyen Teknik adam Biçer, “Sahamızda berabere kaldığımız Hacettepe maçında kaybettiğimiz 2 puanı telefi eden bir maç oldu” dedi.

Nazilli Belediyespor, tesislerinde düzenlenen haftalık olağan basın toplantısında açıklama yapan Teknik Direktör Cüneyt Biçer, deplasmanda oynanan Kahramanmaraşspor maçıyla ilgili değerlendirme yaptı. Teknik patron özetle şu ifadeleri kullandı: “Zor geçeceğini bildiğimiz ve çalışmalarımızı o yönden yaptığımız bir karşılaşmaydı.Deplasmanda 1 hafta önce 4 farkla mağlup olmuş Kahramanmaraş deplasmanında oynamanın kolay olmayacağının farkındaydık.Maçın başlamasıyla çok farklı bir takım vardı karşımızda.Daha fazla mücadele eden daha fazla isteyen kendi seyircisi önünde galip gelmek isteyen bir takımla mücadele ettik.Arkadaşlarımız oyununun tamamına yakın bölümünde bizim istediklerimizi yaptılar,rakibimize 60-65. dakikadan sonra fiziki bir üstünlük kurduk,o dakikaya gelince kadar da özelikle ilk yarı 4 net final pasını yapamadığımız fırsatlar vardı onları değerlendirsek oyunun ilk yarısından itibaren daha farklı bir maç olacaktı.Bunun yanında deplasmanda oynamamıza rağmen kalemizde hiç pozisyon vermeden bitirdiğimiz bir maçtı.Bizim ilk önceliğimizde olan rakibe pozisyon vermeden maçı tamamlamaktı ve bu şekilde son buldu.”

Teknik Direktör Cüneyt Biçer, taraftarlara üç puanı bayram hediyesi olarak armağan ettiklerini ifade ederek, “2. yarıya baktığımızda karşılaşma bizim istediğimiz gibi devam etti 88. Dakikada frikikten güzel bir gol bulduk ve maçı kazanmayı bildik. Önemli olan ligin başında lig daha ısınmamışken puanları alabilmektir. Tüm Camiamız adına bu 3 puanı almak keyif vericiydi. Bayram öncesi de herkese bayram tadında bir galibiyet hediye etmiş olduk"dedi.

Kaynak: İHA