Manchester Galatasaraylı yıldızın peşinde

Bruma’yı, Manchester United Menajeri Jose Mourinho yakından takip ediyor. Portekizli yeteneği çok beğenen Mourinho’nun, devre arasında Galatasaray’ın kapısını çalabileceği öğrenildi.

Manchester Galatasaraylı yıldızın peşinde
G.Saray'da yeni sezona hızlı bir giriş yaparak oynadığı futbolla herkesin beğenisini kazanan Bruma'yı, Manchester United Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun mercek altına altığı ortaya çıktı. Dünyaca ünlü Portekizli hocanın, vatandaşı Bruma'yı Türkiye'de düzenlenen ve yıldızının parladığı U20 Dünya Kupası'ndan beri göz hapsinde tuttuğu, özellikle geçtiğimiz sezon İspanya'da sergilediği performansın ardından bu yıl G.Saray'daki durumunu da yakından takip ettiği bildirildi. Geçtiğimiz ay İsveç'te, G.Saray'la oynadıkları hazırlık maçında genç oyuncunun performansından bir kez daha etkilenen Mou'nun, ara transfer döneminde girişimlerde bulunacağı ve İngiliz kulübünün Bruma için Cimbom'un kapısını çalabileceği öğrenildi.

Manchester Galatasaraylı yıldızın peşinde

YÖNETİM EN AZ 20 MİLYON EURO İSİYOR!
Bruma ile sözleşme uzatıp serbest kalma maddesini de yükseltmek isteyen Sarı- Kırmızılılar, genç oyuncudan önemli bir gelir elde etmeyi planlıyor. Transfer döneminde Hollanda'nın PSV Eindhoven kulübünden gelen 7.5 milyon Euro'luk teklifi kabul etmeyen Özbek yönetimi, bu sezon Bruma'yı satmak istemiyor. Bu nedenle gelebilecek cazip bir teklifi ancak sezon sonunda değerlendirmek isteyen yönetimin, genç yıldız için en az 20 milyon Euro'luk teklif gelmesini beklediği ifade edildi.