Giresunspor Teknik Direktörü Kaplan Açıklaması

'Manisaspor karşısında en büyük silahımız kendi saha ve seyircimiz önünde oynayacak olmamız. Bu avantajı iyi değerlendirerek 90 dakika sonunda 3 puana ulaşan taraf olmak istiyoruz'

TFF 1. Lig'de mücadele eden Giresunspor'un teknik direktörü Mustafa Kaplan, hafta sonunda oynayacakları Manisaspor maçında saha ve seyirci avantajını iyi kullanıp galip gelmek istediklerini söyledi.

Mustafa Kaplan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Manisaspor karşılaşmasına en iyi şekilde hazırlandıklarını kaydetti.

Kaplan, 3 puanı almak için 90 dakika sonuna kadar mücadele edeceklerini ifade ederek, şöyle konuştu:

'İlk haftalardaki maçlar bize ligin çok zor geçeceğini gösterdi. Her puan altın değerinde ve kazanmak için de sonuna kadar mücadele etmeniz gerekiyor. Bu hafta sonu sahamızda Manisaspor'u konuk edeceğiz. Oynadığımız karşılaşmalar gibi bu maç da çok zor geçecek. Rakibimiz de kazanmak için sahada savaşacak, biz de. Manisaspor karşısında en büyük silahımız kendi saha ve seyircimiz önünde oynayacak olmamız. Bu avantajı iyi değerlendirerek 90 dakika sonunda 3 puana ulaşan taraf olmak istiyoruz.'

Kaplan, Giresunspor taraftarlarını, Manisaspor maçında tribünlerdeki yerlerini almalarını istediklerini de sözlerine ekledi.

Bu arada yeşil-beyazlılar, 17 Eylül Cumartesi günü sahasında Manisaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Atatürk Stadı'nda teknik direktör Kaplan yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular teknik ve taktik ağırlıklı bir çalışma yaptı.

Kaynak: AA