Fırat Arslan, Ringe Çıkıyor

Almanya’nın Göppingen kentinde cumartesi akşamı Avrupa Şampiyonluğu için ringe çıkacak olan Türk profesyonel boks tarihinin ilk ve tek dünya şampiyonu Fırat Arslan, düzenlenen basın toplantısında rakibiyle ilk kez göz göze geldi.

Çok sayıda basın mensubu ve seyircinin ilgisiyle karşılanan toplantıda özellikle Alman basın mensuplarının yoğunluğu gözlerden kaçmadı. Bu önemli programa Türk profesyonel boks tarihinin ilk antrenörü Bülent Başer ve EC Boxpromotion’un patronu Erol Ceylan da katıldı.

Dünyaca ünlü boksörlerin de iştirak ettiği etkinlikte gecede ringe çıkacak olan boksörler ilk kez göz göze geldi. Arnavut rakibi ve eski Avrupa Şampiyonu Nuri Seferi’ye karşı yumruk sallayacak olan Fırat Arslan, bu müsabakanın kendisi için çok önemli olduğunu vurgulayarak, "Bu karşılaşmayı kazanan dünya şampiyonluk maçına çıkacak. O yüzden bu maç benim için çok önem arz ediyor. Hedefimiz yeniden dünya şampiyonu olarak ülkemize o altın kemeri ikinci kez getirerek içinden geçtiği bu zor dönemlerde bir moral vermektir. Bu doğrultuda tüm ekibimle birlikte yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Göppingen’deki geceye tüm spor severleri bekliyoruz"şeklinde konuştu.

Arslan’ın basın danışmanı Vedat Alyaz, biletlerin maç günü salon girişinden alınabileceği gibi, www.easyticket.de internet adresinden de elde edilebileceğini vurguladı. Alyaz, müsabakanın dünyanın birçok TV kanalı tarafından naklen yayınlanacağını, Türkiye’de ise NTV spor tarafından canlı verileceğini vurguladı.

Kaynak: İHA