Giresunspor'da Bayramlaşma

Kulüp Başkanı Bozbağ:'Manisaspor maçından da 3 puanla ayrılarak çıkışımızı devam ettirmek istiyoruz'.

TFF 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un kulüp başkanı Mustafa Bozbağ, 17 Eylül Cumartesi günü sahalarında konuk edecekleri Manisaspor'u mağlup ederek ligdeki çıkışlarını sürdürmek istediklerini söyledi.

Bozbağ, kulüp tesislerinden düzenlenen bayramlaşma töreninde yaptığı konuşmada, Giresunspor'un her geçen gün mali ve sportif açıdan gelişme gösterdiğini belirtti.

Giresunspor'un parmakla gösterilen bir takım olduğunu vurgulayan Bozbağ, 'Giresunspor, 5 yıl önce aldığımız noktadan bugün çok farklı yerlere geldi. Herkesin mali disiplini, kulüp gelişimi ile konuştuğu bir Giresunspor oluşturduk. Bunu başaran sadece ben ve arkadaşlarım değil. Burada Giresun halkı, teknik heyetleri, oyuncularımız ve personelimizin de çok büyük emeği var.' dedi.

Sezon sonunda başarıyı yakalamayı hedeflediklerini, yönetim olarak gereken her şeyi yaptıklarını, başarının yakalanması noktasında oyuncularından da gereken mücadeleyi göstermelerini isteyen Bozbağ, şöyle konuştu.

'Her zaman söylüyorum. Bir başkanı, bir yönetimi, bir kulübü, kulüp yapan içerisindeki oyunculardır. Sizlerden şunu rica ediyorum. Ligin başladığı ilk haftadan bu yana gelişen oyununuz, ortaya koyduğunuz mücadele ve motivasyonla kalan haftalardaki maçlarda oynayın. Ben ve yönetim arkadaşlarım sezon sonuna kadar sizlerin yanında olacağız. Elimizden geldiğince destek vereceğiz. Sizler de bu küçük şehrin insanlarını mutlu edin. Gerçekten çok güzel bir şehirde yaşıyoruz. Bu şehir başarıları hak ediyor. Ben sizlerde o ışığı görüyorum'

Bozbağ, 17 Eylül Cumartesi günü sahalarında Manisaspor'u ağırlayacaklarını anımsatarak, 'Ligin ilk 3 haftasında 5 puan topladık. Ciddi bir çıkışımız var. Manisaspor maçından da 3 puanla ayrılarak çıkışımızı devam ettirmek istiyoruz. Rakibimizi ciddiye alacak ve 90 dakika kazanmak için mücadele edeceğiz. Cumartesi günü bu şehre bir bayram daha yaşatacağız.' ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA