Denizlispor Teknik Direktörü Dervent Açıklaması

'Hedefimiz Sivas deplasmanından puanla ayrılmak'.

TFF 1. Lig takımlarından Denizlispor'un teknik direktörü Selahattin Dervent, hedeflerinin Sivas deplasmanından puanla ayrılmak olduğunu söyledi.

Yeşil-siyahlı takım, ligin 4. haftasında Sivasspor ile 18 Eylül'de dış sahada yapacağı maçın hazırlıklarına, Şemikler'deki Haluk Ulusoy Tesisleri'nde başladı. Teknik direktör Dervent yönetimindeki antrenmanda futbolcular, ısınma ve koşu hareketlerinin ardından top çalışması yaptı.

Teknik direktör Dervent, AA muhabirine yaptığı açıklamada, iki günlük aradan sonra hafta sonu Sivasspor ile yapacakları karşılaşmanın hazırlıklarına başladıklarını belirtti.

Geçen yıl Süper Lig'de yer alan bir takıma karşı oynayacaklarını ifade eden Dervent, şunları kaydetti:

'Çok önemli bir mücadele olacak. Oyun stratejimizi galibiyet üzerine belirledik. Hedefimiz Sivas deplasmanından puanla ayrılmak. Çalışmalarımızı buna göre planlıyoruz. Büyük çoğunluğu yeni transferlerle oluşturulan takımımıza sonradan katılan futbolcuların da adaptasyonu büyük ölçüde tamamlandı. Oyuncularımızın hepsi artık antrenmanlara katılıyor. Bütün oyuncu kadromuz, maç için planlarımız dahilinde olacak.'

Dervent, Sivasspor ile yapacakları mücadeleden puanla döneceklerine inandıklarını, kadrosuna güvendiğini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA