Mersin İdmanyurdu 3 Puanla Umutlandı

Teknik direktör Arıkdoğan: 'Aldığımız 3 puan bizi mutlu etti ama bu sevincin kalıcı olması için diğer maçlara da yaymamız lazım' 'Bunun ilk ve en önemli ayağı Samsunspor maçı olacak. Kendi sahamızın vereceği avantajı da kullanarak karşılaşmanın gülen tarafı olmak istiyoruz'

Boluspor'u yenerek TFF 1. Lig'deki ilk galibiyetini alan İçel İdmanyurdu'nda teknik direktör Levent Arıkdoğan, alınan 3 puanın ligin devamı için önemli olduğunu belirterek, yükselişe geçmek istediklerini söyledi.

Arıkdoğan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, maddi ve sportif açıdan zor bir dönemden geçerken, ligin 3. haftasında deplasmanda Boluspor karşısında aldıkları 2-0'lık galibiyetin kendilerini gelecek adına umutlandırdığını bildirdi.

Genç bir kadroya sahip olduklarını vurgulayan Arıkdoğan, 'Rakibimiz karşısında bize az şans verilse de aldığımız galibiyet tesadüf değildi. Tecrübeli oyuncularımızın aramıza katılmasıyla iyi bir ritim yakaladık ve galibiyete uzandık. İstediğimiz anlayışı taktiksel anlamda sahaya yansıtan oyuncularımı kutluyorum.' dedi.

Arıkdoğan, her fırsatta genç oyunculara şans vermeye devam edeceklerini belirterek, ligde başarılı olmanın yanı sıra, genç oyuncuları Türk sporuna kazandırmanın da ana hedeflerinden biri olduğunu anlattı.

Aldıkları galibiyeti unutup, istikrarın devam etmesi için ligin 4. haftasında oynayacakları Samsunspor maçına yoğunlaştıklarını vurgulayan Arıkdoğan, şöyle konuştu:

'Aldığımız 3 puan bizi mutlu etti ama bu sevincin kalıcı olması için diğer maçlara da yaymamız lazım. Bunun ilk ve en önemli ayağı Samsunspor maçı olacak. Kendi sahamızın vereceği avantajı da kullanarak karşılaşmanın gülen tarafı olmak istiyoruz. Eğer bu maçtan da 3 puanla ayrılabilirsek çıkışa geçebiliriz. Rakibimizin gücünü biliyoruz, ancak oyuncularımızın yeteneğine de inanıyoruz.'

Kaynak: AA