Manisaspor Teknik Direktörü Palaz Açıklaması

'Eskişehirspor maçına göre tozpembe bir dünya çizmiyorum ama takımın iştahı, arzusu çok önemliydi'.

TFF 1. Lig'de Eskişehirspor'la 3-3 berabere kalan Manisaspor'un teknik direktörü Koray Palaz, maçta takımın gösterdiği iştah ve arzunun çok önemli olduğunu bildirdi.

Palaz, kulübün internet sitesinde yer alan açıklamasında, Eskişehirspor karşısında zaman zaman kopuk bir oyun oynadıklarını belirtti.

Takımın 3-1'den 3-3'ü yakalamasının önemli olduğunu kaydeden Palaz, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

'Maçın içerisinde yararlanamadığımız birçok fırsat, kaçan penaltımız, direkten dönen topumuz oldu. Eskişehirspor maçına göre tozpembe bir dünya çizmiyorum ama takımın iştahı, arzusu çok önemliydi. Futbolcularımı da sergiledikleri mücadeleden, gösterdikleri özveriden dolayı tebrik ediyorum. Statta bulunan herkesin keyif aldığı bir maç oldu. Üç puana yakın olan tarafın da biz olduğunu ve 1 puandan fazlasını hak ettiğimizi düşünüyorum. Eskişehirspor'u da tebrik ediyorum, 10 kişi kalmalarına rağmen iyi mücadele etmeye çalıştılar.'

Koray Palaz, oyuna sonradan giren oyuncuların skora etki ettiğini belirterek, 'Maçta bizi en çok üzen durum ise Dimov'un kolunda kırık tespit edilmesi oldu. Bundan sonraki süreçte daha organize bir şekilde futbol oynayarak, daha iyi sonuçlar almak için tüm mücadelemizi vereceğiz.' ifadelerini kullandı.

Maçların televizyondan yayınlanmamasının bir handikap olduğunu bildiren Palaz, şunları kaydetti:

'Maç yayınlansaydı yaşananları daha fazla futbolsever, daha net görebilirdi. Hakemin beni saha dışına yollaması takdirdir ama ben kendisine herhangi bir hakarette veya aşırı tepkide bulunmadım. Sadece dördüncü hakeme 'yan hakem bayrak kaldırılıyor, hakem bunu niye yorumlamıyor?' şeklinde bir söylemim oldu. O da hakemi çağırarak beni oyundan attırdı. Takdiri kamuoyuna bırakıyorum.'

17 Eylül Cumartesi günü deplasmanda Giresunspor'la karşılaşacak Manisaspor, müsabakanın hazırlıklarına salı günü başlayacak.

Öte yandan, kolunda kırık tespit edilen Dimov'un yaklaşık 4-6 hafta takımdan uzak kalacağı bildirildi.

Kaynak: AA